WOOCOMMERCE
5 STARS PRODUCTS
Products with all positive feedbacks
BURGER & PANCETTA GRILL BOX
Box-ul conține 20 de burgeri din ceafă de vită presați manual (3,4 kg) și 20 de felii Pancetta Arrotolata produsă în casă (0,4 kg).
CÂRNAȚI DE PORC “LE PIG” – 6 x 120g
Cârnați tradiționali de porc după rețete vechi. METODĂ DE PREPARARE Cuptor, Tigaie, Grătar ALTE INFORMAȚII Produs ambalat in vid 6 x 120g- 20 lei
ANTRICOT DE VITĂ MATURAT ÎN USCAT
Antricot de vită cu os maturat în uscat minim 21 de zile. La fel cum timpul le rezolvă pe toate, așa ajunge și carnea de vită la o savoare și textură de neuitat prin maturare în camera noastră cu sare de Himalaya. METODĂ DE PREPARARE Grill, Tigaie ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid
T-BONE MATURAT ÎN USCAT
Reprezintă una din cele mai populare steak-uri și este obținut din partea de coloană denumită și „short loin”. T-bone-ul include un os în formă de „T” având vrăbioară pe o parte a osului și mușchi file pe cealaltă parte. METODĂ DE PREPARARE Grătar
Tigaie METODĂ DE GĂTIRE La grătar – în funcție de cum se dorește (în sânge, medie sau bine făcută) se așează pe grătarul foarte bine încins între 3 și 8 minute, timp în care carnea se întoarce de pe o parte pe alta la fiecare 30 de secunde.
La tigaie – Se adaugă pe T-bone sare, în tigaie se adaugă puțin ulei de măsline, când uleiul este încins se adaugă steak-ul. Timpul de gătire este în jur de 8-10 minute, timp în care carnea se întoarce de pe o parte pe alta la fiecare 30 de secunde. ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid
TOMAHAWK DE PORC PÂRLIT – 4 x 400g
Tranșat din cotletul de porc lăsând coasta intactă, Tomahawk-ul are un strat generos de grăsime care păstrează suculența steak-ului în timpul gătirii. METODĂ DE PREPARARE Tigaie, Grill, Cuptor ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid 4 x 400g - 48 lei
STEAK NIGHT BOX
Antricot maturat minim 21 zile - 2 x 400g
T-Bone maturat minim 21 zile - 2 x 500g
Viile Metamorfosis Merlot DOC - 1 x 0,75 L