WOOCOMMERCE

5 STARS PRODUCTS

Products with all positive feedbacks
Inchide

RUMP STEAK MATURAT

40,00 lei68,00 lei
Chiulota este cea mai importantă piesă din pulpă cu o textură fină și o aromă pregnantă. Este cunoscută ca un steak foarte bun cu o frăgezime asemănătoare cu a vrăbioarei, însă cu un gust mai intens. Aceasta provine dintre zona lombară și pulpă și la noi este maturată pentru o frăgezime și savoare sporită. METODĂ DE GĂTIRE Se aduce la temperatura camerei, iar apoi se așează pe grătarul bine încins între 4-6 min, în funcție de cum se dorește a fi gătită. Se mai recomandă pentru friptură sau pentru stir-fry de vită. ALTE INFORMAȚII Ambalat în vid Piesele se vor porționa în steak-uri de 300 – 500 g Preț 68 lei /kg
Inchide

T-BONE MATURAT ÎN USCAT

92,00 lei115,00 lei
Reprezintă una din cele mai populare steak-uri și este obținut din partea de coloană denumită și „short loin”. T-bone-ul include un os în formă de „T” având vrăbioară pe o parte a osului și mușchi file pe cealaltă parte. METODĂ DE PREPARARE Grătar Tigaie METODĂ DE GĂTIRE La grătar – în funcție de cum se dorește (în sânge, medie sau bine făcută) se așează pe grătarul foarte bine încins între 3 și 8 minute, timp în care carnea se întoarce de pe o parte pe alta la fiecare 30 de secunde. La tigaie – Se adaugă pe T-bone sare, în tigaie se adaugă puțin ulei de măsline, când uleiul este încins se adaugă steak-ul. Timpul de gătire este în jur de 8-10 minute, timp în care carnea se întoarce de pe o parte pe alta la fiecare 30 de secunde. ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid
Inchide

JAMBON DE PORC

Pentru cei pasionați de produse tradiționale, am pregătit cu atenție jambonul gata de sărat și afumat. Sau poți transforma clasicul jambon de porc într-o piesă de rezistență sofisticată pentru mesele festive în familie. Friptura din jambon, cu șoric rumen crocant și carne moale și suculentă, va deveni cu siguranță favorita tuturor!  METODĂ DE PREPARARE Sărare, Smoker ALTE INFORMAȚII Produs ambalat in vid  PREȚ LA CERERE   
Sold out
Inchide

STEAK NIGHT BOX

220,00 lei
Antricot maturat minim 21 zile - 2 x 400g T-Bone maturat minim 21 zile - 2 x 500g Viile Metamorfosis Merlot DOC - 1 x 0,75 L
Inchide
Inchide

CÂRNAȚI TRADIȚIONALI DE PORC AFUMAȚI – 1kg

38,00 lei
Cârnații noștri afumați sunt un deliciu pe fiecare platou! ALTE INFORMAȚII Produs ambalat in vid  1kg - 35 lei  

To set a product rating go to the desired product page and leave a comment for it with the maximum rating of 5 stars.