TOP CATEGORIES

SPECIAL OFFER
New
  • New
  • FEATURED
  • TOP SELLERS
Sold out
Inchide

CHATEAUBRIAND MATURAT ÎN USCAT – 500g

75,00 lei
Partea superioara a mușchiulețului de vită sau "Head Fillet" este foarte popular în restaurantele de tip steak house din întreaga lume. Chateau-ul este o carne slabă, extrem de fragedă și aromată mai ales datorită maturării timp de minim 21 de zile în camera cu sare de Himalaya. METODĂ DE PREPARARE Tigaie, Grătar, Cuptor ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid
Inchide

TOMAHAWK DE PORC – 4 x 400g

40,00 lei
Tranșat din cotletul de porc lăsând coasta intactă, Tomahawk-ul are un strat generos de grăsime care păstrează suculența steak-ului în timpul gătirii.  METODĂ DE PREPARARE  Tigaie, Grill, Cuptor ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid  4 x 400g - 40 lei  
Inchide

GULAȘ DE MÂNZAT – 500g

20,00 lei
Cuburile de mânzat sunt perfecte pentru gulaș sau tocănițe. Le pregătim din ceafă și spată de mânzat, deoarece este necesar un grad de marmorare al cărnii pentru gust și textură.  ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid  500g -18 lei  
Inchide
Inchide

ȘNIȚEL DIN ESCALOP DE PORC – 3 x 200g

22,00 lei
Nu trebuie să spunem multe despre șnițelul nostru de porc, e pur și simplu: Gustos. Eficient. Rapid.     METODĂ DE PREPARARE   Friteuză, Tigaie, Cuptor ALTE INFORMAȚII Produs termosudat în caserolă  3 x 200g - 22 lei    
Inchide

ȘNIȚEL DIN CHIULOTĂ MATURATĂ DE VITĂ – 3 x 250g

48,00 lei
Am creat un șnițel de vită panelat în pesmet Panko, care, fără echivoc, îți va răsfăța papilele gustative.  METODĂ DE PREPARARE   Friteuză, Tigaie, Cuptor ALTE INFORMAȚII Produs termosudat în caserolă  3 x 250g - 40 lei    
wood-portfolio-placeholder

MOST POPULAR

Cum cubilia ac fringilla lorem
quis himenaeos velit.
1.

Home Delivery.

The European languages.

2.

Order As a Gift.

Donec odio etiam sceles.

3.

High Quality.

Curabitur hac hac maece.

4.

Buy With Joy.

Ullamcorper magna nec.

FOR TRAVELERS
New
  • New
  • FEATURED
  • TOP SELLERS
Sold out
Inchide

CHATEAUBRIAND MATURAT ÎN USCAT – 500g

75,00 lei
Partea superioara a mușchiulețului de vită sau "Head Fillet" este foarte popular în restaurantele de tip steak house din întreaga lume. Chateau-ul este o carne slabă, extrem de fragedă și aromată mai ales datorită maturării timp de minim 21 de zile în camera cu sare de Himalaya. METODĂ DE PREPARARE Tigaie, Grătar, Cuptor ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid
Inchide

TOMAHAWK DE PORC – 4 x 400g

40,00 lei
Tranșat din cotletul de porc lăsând coasta intactă, Tomahawk-ul are un strat generos de grăsime care păstrează suculența steak-ului în timpul gătirii.  METODĂ DE PREPARARE  Tigaie, Grill, Cuptor ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid  4 x 400g - 40 lei  
Inchide

GULAȘ DE MÂNZAT – 500g

20,00 lei
Cuburile de mânzat sunt perfecte pentru gulaș sau tocănițe. Le pregătim din ceafă și spată de mânzat, deoarece este necesar un grad de marmorare al cărnii pentru gust și textură.  ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid  500g -18 lei  
Inchide
Inchide

ȘNIȚEL DIN ESCALOP DE PORC – 3 x 200g

22,00 lei
Nu trebuie să spunem multe despre șnițelul nostru de porc, e pur și simplu: Gustos. Eficient. Rapid.     METODĂ DE PREPARARE   Friteuză, Tigaie, Cuptor ALTE INFORMAȚII Produs termosudat în caserolă  3 x 200g - 22 lei    
Inchide

ȘNIȚEL DIN CHIULOTĂ MATURATĂ DE VITĂ – 3 x 250g

48,00 lei
Am creat un șnițel de vită panelat în pesmet Panko, care, fără echivoc, îți va răsfăța papilele gustative.  METODĂ DE PREPARARE   Friteuză, Tigaie, Cuptor ALTE INFORMAȚII Produs termosudat în caserolă  3 x 250g - 40 lei    

FAVORITE GARDEN

Many desktop publishing and
web page editors now.
wood-portfolio-placeholder
ALL FOR GARDEN
New
  • New
  • FEATURED
  • TOP SELLERS

FURNITURE CATEGORIES

SPECIAL OFFER
New
  • New
  • FEATURED
  • TOP SELLERS
Inchide

ANTRICOT DE VITĂ MATURAT ÎN USCAT

92,00 lei138,00 lei
Antricot de vită cu os maturat în uscat minim 21 de zile. La fel cum timpul le rezolvă pe toate, așa ajunge și carnea de vită la o savoare și textură de neuitat prin maturare în camera noastră cu sare de Himalaya.       METODĂ DE PREPARARE   Grill, Tigaie ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid  
Inchide

BURGER DE VITĂ – 4 x 170g

26,00 lei
Se prepară din carne obținută din sfert anterior, mai exact din gât, ceafă, piept și spată cu o proporție de carne și grăsime de 75% - 25%. METODĂ DE GĂTIRE Grill, Tigaie AMBALAT INFORMAȚII Produs termosudat în caserolă
Inchide

BURGER NIGHT BOX

130,00 lei
Burgeri de vită presați manual - 3,4 kg
Inchide

CAPAC DE MÂNZAT

53,00 lei88,00 lei
Parte din pulpa posterioară a animalului, capacul sau "Topside" oferă aromă intensă și textură deosebită. Ori că este tăiat subțire pentru șnițele, ori folosit la o tocaniță sau ceaun, va fi un deliciu. METODĂ DE PREPARARE Smoker, Cuptor, Ceaun, Șnițele ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid  
Inchide

CÂRNAȚI DE PORC „LE PIG” – 6 x 120g

22,00 lei
Cârnați tradiționali de porc după rețete vechi. METODĂ DE PREPARARE Cuptor, Tigaie, Grătar ALTE INFORMAȚII Produs ambalat in vid 6 x 120g- 20 lei  
Inchide

CÂRNAȚI PROASPEȚI DE VITĂ CU PORC – 6 x 120g

25,00 lei
Cârnați de vită și porc din carne măcinată din ceafă, găt și piept. Născuți dintr-o rețetă clasică adaptată la contemporan. METODĂ DE PREPARARE Cuptor, Tigaie, Grătar ALTE INFORMAȚII Produs ambalat in vid 6 x 120g- 25 lei  
Inchide

CÂRNAȚI PROASPEȚI ZINGARA DE PORC 6 x 120g

27,00 lei
Cârnați tradiționali de porc cu un sos zingara încorporat, din carne măcinată din spată și piept.  METODĂ DE PREPARARE Cuptor, Tigaie, Grătar ALTE INFORMAȚII Produs ambalat in vid 6 x 120g- 27 lei  
Inchide

OUR BLOG