TOP CATEGORIES

SPECIAL OFFER
New
  • New
  • FEATURED
  • TOP SELLERS
Inchide

Ofertă 4xBurger de Vită

22,00 lei

4 Burgeri de Vită

*Ofertă valabilă până în 28 Februarie

Inchide

Ofertă Chateaubriand 500g

60,00 lei

Chateaubriand 500g

*Ofertă valabilă până în 28 Februarie

Inchide

CHATEAUBRIAND MATURAT ÎN USCAT – 500g

75,00 lei
Partea superioara a mușchiulețului de vită sau "Head Fillet" este foarte popular în restaurantele de tip steak house din întreaga lume. Chateau-ul este o carne slabă, extrem de fragedă și aromată mai ales datorită maturării timp de minim 21 de zile în camera cu sare de Himalaya. METODĂ DE PREPARARE Tigaie, Grătar, Cuptor ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid
Inchide

JAMBON DE PORC AFUMAT

25,00 lei75,00 lei
Tradiționalul șonc este nelipsit din afumătorile noastre. Pregătit după rețetele din Țara Moților, va completa platourile familiei tale în preajma sărbatorilor.  ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid  
Sold out
Inchide

JAMBON DE PORC – 2 kg

40,00 lei
Secțiune de pulpă posterioară, este ideală pentru o friptură tradițională de duminică savurată cu familia și prietenii. METODĂ DE PREPARARE  Cuptor, Smoker ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid  2 kg- 40 lei  
Inchide

TOMAHAWK DE PORC – 4 x 400g

40,00 lei
Tranșat din cotletul de porc lăsând coasta intactă, Tomahawk-ul are un strat generos de grăsime care păstrează suculența steak-ului în timpul gătirii.  METODĂ DE PREPARARE  Tigaie, Grill, Cuptor ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid  4 x 400g - 40 lei  
wood-portfolio-placeholder

MOST POPULAR

Cum cubilia ac fringilla lorem
quis himenaeos velit.
1.

Home Delivery.

The European languages.

2.

Order As a Gift.

Donec odio etiam sceles.

3.

High Quality.

Curabitur hac hac maece.

4.

Buy With Joy.

Ullamcorper magna nec.

FOR TRAVELERS
New
  • New
  • FEATURED
  • TOP SELLERS
Inchide

Ofertă 4xBurger de Vită

22,00 lei

4 Burgeri de Vită

*Ofertă valabilă până în 28 Februarie

Inchide

Ofertă Chateaubriand 500g

60,00 lei

Chateaubriand 500g

*Ofertă valabilă până în 28 Februarie

Inchide

CHATEAUBRIAND MATURAT ÎN USCAT – 500g

75,00 lei
Partea superioara a mușchiulețului de vită sau "Head Fillet" este foarte popular în restaurantele de tip steak house din întreaga lume. Chateau-ul este o carne slabă, extrem de fragedă și aromată mai ales datorită maturării timp de minim 21 de zile în camera cu sare de Himalaya. METODĂ DE PREPARARE Tigaie, Grătar, Cuptor ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid
Inchide

JAMBON DE PORC AFUMAT

25,00 lei75,00 lei
Tradiționalul șonc este nelipsit din afumătorile noastre. Pregătit după rețetele din Țara Moților, va completa platourile familiei tale în preajma sărbatorilor.  ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid  
Sold out
Inchide

JAMBON DE PORC – 2 kg

40,00 lei
Secțiune de pulpă posterioară, este ideală pentru o friptură tradițională de duminică savurată cu familia și prietenii. METODĂ DE PREPARARE  Cuptor, Smoker ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid  2 kg- 40 lei  
Inchide

TOMAHAWK DE PORC – 4 x 400g

40,00 lei
Tranșat din cotletul de porc lăsând coasta intactă, Tomahawk-ul are un strat generos de grăsime care păstrează suculența steak-ului în timpul gătirii.  METODĂ DE PREPARARE  Tigaie, Grill, Cuptor ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid  4 x 400g - 40 lei  

FAVORITE GARDEN

Many desktop publishing and
web page editors now.
wood-portfolio-placeholder
ALL FOR GARDEN
New
  • New
  • FEATURED
  • TOP SELLERS

FURNITURE CATEGORIES

SPECIAL OFFER
New
  • New
  • FEATURED
  • TOP SELLERS
Sold out
Inchide

ANTRICOT DE VITĂ MATURAT ÎN USCAT

92,00 lei138,00 lei
Antricot de vită cu os maturat în uscat minim 21 de zile. La fel cum timpul le rezolvă pe toate, așa ajunge și carnea de vită la o savoare și textură de neuitat prin maturare în camera noastră cu sare de Himalaya.       METODĂ DE PREPARARE   Grill, Tigaie ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid  
Sold out
Inchide

BATON AFUMAT DE PORC – 1 kg

30,00 lei
Carmangierii noștri au creat cu măiestrie acest produs pentru a ajuta orice oală cu sarmale să atingă gustul de altă dată. ALTE INFORMAȚII Produs ambalat in vid  1kg - 30 lei    
Inchide

BURGER DE VITĂ – 4 x 170g

26,00 lei
Se prepară din carne obținută din sfert anterior, mai exact din gât, ceafă, piept și spată cu o proporție de carne și grăsime de 75% - 25%. METODĂ DE GĂTIRE Grill, Tigaie AMBALAT INFORMAȚII Produs termosudat în caserolă
Inchide

BURGER NIGHT BOX

130,00 lei
Burgeri de vită presați manual - 3,4 kg
Inchide

CAPAC DE MÂNZAT

53,00 lei88,00 lei
Parte din pulpa posterioară a animalului, capacul sau "Topside" oferă aromă intensă și textură deosebită. Ori că este tăiat subțire pentru șnițele, ori folosit la o tocaniță sau ceaun, va fi un deliciu. METODĂ DE PREPARARE Smoker, Cuptor, Ceaun, Șnițele ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid  
Inchide

CÂRNAȚI DE PORC „LE PIG” – 6 x 120g

22,00 lei
Cârnați tradiționali de porc după rețete vechi. METODĂ DE PREPARARE Cuptor, Tigaie, Grătar ALTE INFORMAȚII Produs ambalat in vid 6 x 120g- 20 lei  
Inchide

CÂRNAȚI PROASPEȚI DE VITĂ CU BERBECUȚ 6 x 120g

27,00 lei
Cârnați tradiționali de vită și berbecuț, din carne măcinată din ceafă, gât și piept.  METODĂ DE PREPARARE Cuptor, Tigaie, Grătar ALTE INFORMAȚII Produs ambalat in vid 6 x 120g- 27 lei  
Inchide

CÂRNAȚI PROASPEȚI DE VITĂ CU PORC – 6 x 120g

23,00 lei
Cârnați de vită și porc din carne măcinată din ceafă, găt și piept. Născuți dintr-o rețetă clasică adaptată la contemporan. METODĂ DE PREPARARE Cuptor, Tigaie, Grătar ALTE INFORMAȚII Produs ambalat in vid 6 x 120g- 23 lei  

OUR BLOG