TOP CATEGORIES
SPECIAL OFFER
Ofertă 4xBurger de Vită
4 Burgeri de Vită
*Ofertă valabilă până în 28 Februarie
Ofertă Chateaubriand 500g
Chateaubriand 500g
*Ofertă valabilă până în 28 Februarie
CHATEAUBRIAND MATURAT ÎN USCAT – 500g
Partea superioara a mușchiulețului de vită sau "Head Fillet" este foarte popular în restaurantele de tip steak house din întreaga lume. Chateau-ul este o carne slabă, extrem de fragedă și aromată mai ales datorită maturării timp de minim 21 de zile în camera cu sare de Himalaya.
METODĂ DE PREPARARE
Tigaie, Grătar, Cuptor
ALTE INFORMAȚII
Produs ambalat în vid
JAMBON DE PORC AFUMAT
Tradiționalul șonc este nelipsit din afumătorile noastre. Pregătit după rețetele din Țara Moților, va completa platourile familiei tale în preajma sărbatorilor.
ALTE INFORMAȚII
Produs ambalat în vid
JAMBON DE PORC – 2 kg
Secțiune de pulpă posterioară, este ideală pentru o friptură tradițională de duminică savurată cu familia și prietenii.
METODĂ DE PREPARARE
Cuptor, Smoker
ALTE INFORMAȚII
Produs ambalat în vid
2 kg- 40 lei
TOMAHAWK DE PORC – 4 x 400g
Tranșat din cotletul de porc lăsând coasta intactă, Tomahawk-ul are un strat generos de grăsime care păstrează suculența steak-ului în timpul gătirii.
METODĂ DE PREPARARE
Tigaie, Grill, Cuptor
ALTE INFORMAȚII
Produs ambalat în vid
4 x 400g - 40 lei
MOST POPULAR
Cum cubilia ac fringilla lorem
quis himenaeos velit.
quis himenaeos velit.
FOR TRAVELERS
Ofertă 4xBurger de Vită
4 Burgeri de Vită
*Ofertă valabilă până în 28 Februarie
Ofertă Chateaubriand 500g
Chateaubriand 500g
*Ofertă valabilă până în 28 Februarie
CHATEAUBRIAND MATURAT ÎN USCAT – 500g
Partea superioara a mușchiulețului de vită sau "Head Fillet" este foarte popular în restaurantele de tip steak house din întreaga lume. Chateau-ul este o carne slabă, extrem de fragedă și aromată mai ales datorită maturării timp de minim 21 de zile în camera cu sare de Himalaya.
METODĂ DE PREPARARE
Tigaie, Grătar, Cuptor
ALTE INFORMAȚII
Produs ambalat în vid
JAMBON DE PORC AFUMAT
Tradiționalul șonc este nelipsit din afumătorile noastre. Pregătit după rețetele din Țara Moților, va completa platourile familiei tale în preajma sărbatorilor.
ALTE INFORMAȚII
Produs ambalat în vid
JAMBON DE PORC – 2 kg
Secțiune de pulpă posterioară, este ideală pentru o friptură tradițională de duminică savurată cu familia și prietenii.
METODĂ DE PREPARARE
Cuptor, Smoker
ALTE INFORMAȚII
Produs ambalat în vid
2 kg- 40 lei
TOMAHAWK DE PORC – 4 x 400g
Tranșat din cotletul de porc lăsând coasta intactă, Tomahawk-ul are un strat generos de grăsime care păstrează suculența steak-ului în timpul gătirii.
METODĂ DE PREPARARE
Tigaie, Grill, Cuptor
ALTE INFORMAȚII
Produs ambalat în vid
4 x 400g - 40 lei
FAVORITE GARDEN
Many desktop publishing and
web page editors now.
web page editors now.
ALL FOR GARDEN
FURNITURE CATEGORIES
SPECIAL OFFER
ANTRICOT DE VITĂ MATURAT ÎN USCAT
Antricot de vită cu os maturat în uscat minim 21 de zile. La fel cum timpul le rezolvă pe toate, așa ajunge și carnea de vită la o savoare și textură de neuitat prin maturare în camera noastră cu sare de Himalaya.
METODĂ DE PREPARARE
Grill, Tigaie
ALTE INFORMAȚII
Produs ambalat în vid
BATON AFUMAT DE PORC – 1 kg
Carmangierii noștri au creat cu măiestrie acest produs pentru a ajuta orice oală cu sarmale să atingă gustul de altă dată.
ALTE INFORMAȚII
Produs ambalat in vid
1kg - 30 lei
BURGER DE VITĂ – 4 x 170g
Se prepară din carne obținută din sfert anterior, mai exact din gât, ceafă, piept și spată cu o proporție de carne și grăsime de 75% - 25%.
METODĂ DE GĂTIRE
Grill, Tigaie
AMBALAT INFORMAȚII
Produs termosudat în caserolă
BURGER NIGHT BOX
Burgeri de vită presați manual - 3,4 kg
CAPAC DE MÂNZAT
Parte din pulpa posterioară a animalului, capacul sau "Topside" oferă aromă intensă și textură deosebită. Ori că este tăiat subțire pentru șnițele, ori folosit la o tocaniță sau ceaun, va fi un deliciu.
METODĂ DE PREPARARE
Smoker, Cuptor, Ceaun, Șnițele
ALTE INFORMAȚII
Produs ambalat în vid
CÂRNAȚI DE PORC „LE PIG” – 6 x 120g
Cârnați tradiționali de porc după rețete vechi.
METODĂ DE PREPARARE
Cuptor, Tigaie, Grătar
ALTE INFORMAȚII
Produs ambalat in vid
6 x 120g- 20 lei
CÂRNAȚI PROASPEȚI DE VITĂ CU BERBECUȚ 6 x 120g
Cârnați tradiționali de vită și berbecuț, din carne măcinată din ceafă, gât și piept.
METODĂ DE PREPARARE
Cuptor, Tigaie, Grătar
ALTE INFORMAȚII
Produs ambalat in vid
6 x 120g- 27 lei
CÂRNAȚI PROASPEȚI DE VITĂ CU PORC – 6 x 120g
Cârnați de vită și porc din carne măcinată din ceafă, găt și piept. Născuți dintr-o rețetă clasică adaptată la contemporan.
METODĂ DE PREPARARE
Cuptor, Tigaie, Grătar
ALTE INFORMAȚII
Produs ambalat in vid
6 x 120g- 23 lei