BEST OF THE WEEK
MIXED GRILL BOX (4 PERSOANE)
Alege Mixed Grill Box pentru un grătar plin de savoare!
Box-ul conține 350g Cârnaciori de Porc ''Slaviza'', puțin picanți și afumați, 350g Piept de Porc Pârlit ''Korean Cut'' marinat Bulgogi, 700g ''Le Mici'' din Vită & Porc, 2 x 170g Burgeri din Ceafă de Vită & 40g de Pancetta Arrotolata. (4 persoane)
Ambalate în vid & caserolă termosudată.
SANDWICH-UL KARNIVORULUI
Am creat un sandwich pentru cei mai karnivori dintre noi. Este vorba de cotlet umplut cu ceafă de porc pârlit măcinată și condimentată cu ulei de trufe, puțin coriandru, piper verde, sare & usturoi verde. Apoi i-am adăugat și o felie de Pancetta Arrotolata care la gătire vine cu plus de textură & gust. Porționat la aproximativ 400 g METODĂ DE PREPARARE Grill, Cuptor ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid preț per kg
PANCETTA ARROTOLATA KARNE.RO
Facem o minunăție de Pancetta din porc pârlit, pe care o lăsăm la maturat cât e nevoie iar apoi o afumăm scurt cu lemn de esență tare. Se poate folosi la nenumărate mâncăruri, de la paste, sandwich-uri, tocănițe, stir-fry, etc.
METODĂ DE PREPARARE NECESITĂ PREPARARE TERMICĂ Tigaie, Grill, Cuptor ALTE INFORMAȚII Produs feliat, ambalat în vid
JUMĂRI CU SARE – 1 KG
METODĂ DE PREPARARE ALTE INFORMAȚII Produs ambalat in vid
STEAK DE PORC PÂRLIT ”TEXAS”
Steak-ul de porc ''Texas'' este feliat din pulpa spate a animalului fiind ideal a se găti la grill acoperit, cuptor sau smoker. METODĂ DE PREPARARE Cuptor, Smoker ALTE INFORMAȚII Produs ambalat in vid
”LE MICI” DIN CARNE DE VITĂ & PORC cu SLĂNINĂ de MANGALIȚĂ 0.7 KG
Facem niște mici grozavi din carne de vită, porc pârlit & slănină de mangaliță, pentru a oferi produsului cremozitate. ALTE INFORMAȚII Produs ambalat câte 8 bucăți (aprox. 700 g) în caserolă termosudată.
NEW ARRIVALS
MUȘCHI ALB
Partea lipsită de grăsime ce provine din partea exterioară a pulpei. Prezintă fibră musculară striată, plină de gust. METODĂ DE PREPARARE Se recomandă pentru diverse tipuri de fripturi, carpaccio și biftec tartar. ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid
CEAFĂ DE MÂNZAT
Reprezintă piesa care se găsește în continuarea antricotului, înspre gât. Este o piesă intens marmorată fragedă și suculentă. METODĂ DE PREPARARE Ceafa se poate găti la grill, fripturi și
preparate în tigaie. ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid
T-BONE MATURAT ÎN USCAT
Reprezintă una din cele mai populare steak-uri și este obținut din partea de coloană denumită și „short loin”. T-bone-ul include un os în formă de „T” având vrăbioară pe o parte a osului și mușchi file pe cealaltă parte. METODĂ DE PREPARARE Grătar
Tigaie METODĂ DE GĂTIRE La grătar – în funcție de cum se dorește (în sânge, medie sau bine făcută) se așează pe grătarul foarte bine încins între 3 și 8 minute, timp în care carnea se întoarce de pe o parte pe alta la fiecare 30 de secunde.
La tigaie – Se adaugă pe T-bone sare, în tigaie se adaugă puțin ulei de măsline, când uleiul este încins se adaugă steak-ul. Timpul de gătire este în jur de 8-10 minute, timp în care carnea se întoarce de pe o parte pe alta la fiecare 30 de secunde. ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid
COASTE KOREAN CUT
Coastele de vită de la Karne.ro sunt maturate cel puțin 21 de zile și garantăm că sunt printre cele mai gustoase cut-uri existente. Pot fi gătite pe grill cu marinare prealabilă, la cuptor sau înăbușite. METODĂ DE PREPARARE Grătar, Tigaie, Cuptor ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid.
TOMAHAWK – 1kg
Antricotul cu os este un steak obținut din partea cu coaste. Zona care cuprinde antricotul pornește de la coasta a 6-a până la coasta a 13-a. Este o carne intens marmorată, foarte fragedă. METODĂ DE PREPARARE Grătar, Tigaie, Cuptor ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid Preț 115 lei/kg
VRĂBIOARĂ MATURATĂ ÎN USCAT ”NEW YORK STRIP”
Vrăbioara este prezentă alături de mușchiul file de o parte și de alta a osului în formă de T a popularului T-bone. O carne foarte fragedă, nu foarte marmorată, dar cu aromă intensă. METODĂ DE PREPARARE Grătar, Tigaie, Cuptor ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid
POPULAR IN CATEGORY
SING UP TO OUR NEWSLETTER
It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable.
[mc4wp_form id=”74″]