


SEE OUR COLLECTION
LATEST PRDOUCTS
Street art salvia irony wolf waistcoat actually lomo meh fap jean shorts.
MUȘCHI ALB
Piesa din pulpă lipsită de grăsime ce provine din partea exterioară a pulpei. Prezintă fibră musculară striată.
METODĂ DE PREPARARE
Se recomandă pentru diverse tipuri de fripturi, carpaccio și biftec tartar.
ALTE INFORMAȚII
Produs ambalat în vid
CEAFĂ DE MÂNZAT
Reprezintă piesa care se găsește în continuarea antricotului, înspre gât. Este o piesă intens marmorată fragedă și suculentă.
METODĂ DE PREPARARE
Ceafa se poate găti la grill, fripturi și
preparate în tigaie.
ALTE INFORMAȚII
Produs ambalat în vid
T-BONE MATURAT ÎN USCAT
Reprezintă una din cele mai populare steak-uri și este obținut din partea de coloană denumită și „short loin”. T-bone-ul include un os în formă de „T” având vrăbioară pe o parte a osului și mușchi file pe cealaltă parte.
METODĂ DE PREPARARE
Grătar
Tigaie
METODĂ DE GĂTIRE
La grătar – în funcție de cum se dorește (în sânge, medie sau bine făcută) se așează pe grătarul foarte bine încins între 3 și 8 minute, timp în care carnea se întoarce de pe o parte pe alta la fiecare 30 de secunde.
La tigaie – Se adaugă pe T-bone sare, în tigaie se adaugă puțin ulei de măsline, când uleiul este încins se adaugă steak-ul. Timpul de gătire este în jur de 8-10 minute, timp în care carnea se întoarce de pe o parte pe alta la fiecare 30 de secunde.
ALTE INFORMAȚII
Produs ambalat în vid
STEAK-UL MĂCELARULUI TĂU
Este o piesă mai puțin cunoscută a animalului, având o aromă și textură aparte. Că vorbim despre feather-blade, diafragmă sau Denver steak, ele sunt foarte apreciate de măcelari și sunt disponibile în funcție de stoc.
METODĂ DE PREPARARE
Se așează pe grill așa cum este sau pentru o altă aromă poate fi inițial marinată.
ALTE INFORMAȚII
Ambalare în vid
Preț 38 LEI /KG
COASTE KOREAN CUT
Coastele de vită sunt printre cele mai versatile cut-uri. Pot fi gatite pe grill cu marinare prealabilă, la cuptor sau înăbușite.
METODĂ DE PREPARARE
Grătar, Tigaie, Cuptor
ALTE INFORMAȚII
Produs ambalat în vid.
TOMAHAWK – 1kg
Antricotul cu os este un steak obținut din partea cu coaste. Zona care cuprinde antricotul pornește de la coasta a 6-a până la coasta a 13-a. Este o carne intens marmorată, foarte fragedă.
METODĂ DE PREPARARE
Grătar, Tigaie, Cuptor
ALTE INFORMAȚII
Produs ambalat în vid
Preț 115 lei/kg
SEE OUR COLLECTION
TOP VISITED CATEGORIES
Street art salvia irony wolf waistcoat actually lomo meh fap jean shorts.
SEE OUR COLLECTION
LATEST PRDOUCTS
Street art salvia irony wolf waistcoat actually lomo meh fap jean shorts.
SEE OUR COLLECTION
HOW WE WORKS
Street art salvia irony wolf waistcoat actually lomo meh fap jean shorts.
SEE OUR COLLECTION
WOODMART ON INSTAGRAM
Street art salvia irony wolf waistcoat actually lomo meh fap jean shorts.