Color Convallis interdum purus adipiscing dis parturient posuere ac a quam a eleifend montes parturient posuere curae tempor . Read More Open Shop Denim Convallis interdum purus adipiscing dis parturient posuere ac a quam a eleifend montes parturient posuere curae tempor . Read More Open Shop Sales Convallis interdum purus adipiscing dis parturient posuere ac a quam a eleifend montes parturient posuere curae tempor . Read More Open Shop
SEE OUR COLLECTION

LATEST PRDOUCTS

Street art salvia irony wolf waistcoat actually lomo meh fap jean shorts.
Sold out
Inchide

MUȘCHI ALB

20,00 lei65,40 lei
Piesa din pulpă lipsită de grăsime ce provine din partea exterioară a pulpei. Prezintă fibră musculară striată. METODĂ DE PREPARARE Se recomandă pentru diverse tipuri de fripturi, carpaccio și biftec tartar. ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid
Inchide

CEAFĂ DE MÂNZAT

43,60 lei87,20 lei
Reprezintă piesa care se găsește în continuarea antricotului, înspre gât. Este o piesă intens marmorată fragedă și suculentă. METODĂ DE PREPARARE Ceafa se poate găti la grill, fripturi și preparate în tigaie. ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid
Sold out
Inchide

T-BONE MATURAT ÎN USCAT

100,00 lei125,35 lei
Reprezintă una din cele mai populare steak-uri și este obținut din partea de coloană denumită și „short loin”. T-bone-ul include un os în formă de „T” având vrăbioară pe o parte a osului și mușchi file pe cealaltă parte. METODĂ DE PREPARARE Grătar Tigaie METODĂ DE GĂTIRE La grătar – în funcție de cum se dorește (în sânge, medie sau bine făcută) se așează pe grătarul foarte bine încins între 3 și 8 minute, timp în care carnea se întoarce de pe o parte pe alta la fiecare 30 de secunde. La tigaie – Se adaugă pe T-bone sare, în tigaie se adaugă puțin ulei de măsline, când uleiul este încins se adaugă steak-ul. Timpul de gătire este în jur de 8-10 minute, timp în care carnea se întoarce de pe o parte pe alta la fiecare 30 de secunde. ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid
Inchide

STEAK-UL MĂCELARULUI TĂU (PRECOMANDA)

41,50 lei
Este o piesă mai puțin cunoscută a animalului, având o aromă și textură aparte. Că vorbim despre feather-blade, diafragmă sau Denver steak, ele sunt foarte apreciate de măcelari și sunt disponibile în funcție de stoc. METODĂ DE PREPARARE Se așează pe grill așa cum este sau pentru o altă aromă poate fi inițial marinată. ALTE INFORMAȚII Ambalare în vid Preț 38 LEI /KG
Sold out
Inchide

COASTE KOREAN CUT

42,00 lei87,00 lei
Coastele de vită sunt printre cele mai versatile cut-uri. Pot fi gatite pe grill cu marinare prealabilă, la cuptor sau înăbușite. METODĂ DE PREPARARE Grătar, Tigaie, Cuptor ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid.  
Sold out
Inchide

TOMAHAWK – 1kg

125,35 lei
Antricotul cu os este un steak obținut din partea cu coaste. Zona care cuprinde antricotul pornește de la coasta a 6-a până la coasta a 13-a. Este o carne intens marmorată, foarte fragedă. METODĂ DE PREPARARE Grătar, Tigaie, Cuptor ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid Preț 115 lei/kg
SEE OUR COLLECTION

TOP VISITED CATEGORIES

Street art salvia irony wolf waistcoat actually lomo meh fap jean shorts.
SEE OUR COLLECTION

LATEST PRDOUCTS

Street art salvia irony wolf waistcoat actually lomo meh fap jean shorts.
SEE OUR COLLECTION

HOW WE WORKS

Street art salvia irony wolf waistcoat actually lomo meh fap jean shorts.
01.

SHOP FEATURE 1

Massa a erat nam aliquam condi mentu tum in cum proin.

02.

SHOP FEATURE 2

Adipiscing proin lobortis nunc luctus conubia ac facilisi.

03.

SHOP FEATURE 3

Ulamcorper parturient adipiscing nisi rutrum eleifend class.

SEE OUR COLLECTION

WOODMART ON INSTAGRAM

Street art salvia irony wolf waistcoat actually lomo meh fap jean shorts.