799$ BUY NOW Performance Wonderful TOP SMARTPHONES A ornare aliquam laoreet adipiscing vestibul integer malesuada ullamcorper suspeid. Slide 949$ BUY NOW Health Care Monitor. SMART WATCHES A ornare aliquam laoreet adipiscing vestibul integer malesuada ullamcorper suspeid. Slide 899$ BUY NOW Higher level smartphone. APPLE INNOVATION A ornare aliquam laoreet adipiscing vestibul integer malesuada ullamcorper suspeid.
ELECTRONICS
New
  • New
  • Featured
  • Top Sellers
Inchide

MUȘCHI ALB

15,00 lei60,00 lei
Piesa din pulpă lipsită de grăsime ce provine din partea exterioară a pulpei. Prezintă fibră musculară striată. METODĂ DE PREPARARE Se recomandă pentru diverse tipuri de fripturi, carpaccio și biftec tartar. ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid
Inchide

CEAFĂ DE MÂNZAT

40,00 lei80,00 lei
Reprezintă piesa care se găsește în continuarea antricotului, înspre gât. Este o piesă intens marmorată fragedă și suculentă. METODĂ DE PREPARARE Ceafa se poate găti la grill, fripturi și preparate în tigaie. ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid
Sold out
Inchide

T-BONE MATURAT ÎN USCAT

92,00 lei115,00 lei
Reprezintă una din cele mai populare steak-uri și este obținut din partea de coloană denumită și „short loin”. T-bone-ul include un os în formă de „T” având vrăbioară pe o parte a osului și mușchi file pe cealaltă parte. METODĂ DE PREPARARE Grătar Tigaie METODĂ DE GĂTIRE La grătar – în funcție de cum se dorește (în sânge, medie sau bine făcută) se așează pe grătarul foarte bine încins între 3 și 8 minute, timp în care carnea se întoarce de pe o parte pe alta la fiecare 30 de secunde. La tigaie – Se adaugă pe T-bone sare, în tigaie se adaugă puțin ulei de măsline, când uleiul este încins se adaugă steak-ul. Timpul de gătire este în jur de 8-10 minute, timp în care carnea se întoarce de pe o parte pe alta la fiecare 30 de secunde. ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid
Inchide

STEAK-UL MĂCELARULUI TĂU

38,00 lei
Este o piesă mai puțin cunoscută a animalului, având o aromă și textură aparte. Că vorbim despre feather-blade, diafragmă sau Denver steak, ele sunt foarte apreciate de măcelari și sunt disponibile în funcție de stoc. METODĂ DE PREPARARE Se așează pe grill așa cum este sau pentru o altă aromă poate fi inițial marinată. ALTE INFORMAȚII Ambalare în vid Preț 38 LEI /KG
Inchide

COASTE KOREAN CUT

42,00 lei87,00 lei
Coastele de vită sunt printre cele mai versatile cut-uri. Pot fi gatite pe grill cu marinare prealabilă, la cuptor sau înăbușite. METODĂ DE PREPARARE Grătar, Tigaie, Cuptor ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid.  
Sold out
Inchide

TOMAHAWK – 1kg

115,00 lei
Antricotul cu os este un steak obținut din partea cu coaste. Zona care cuprinde antricotul pornește de la coasta a 6-a până la coasta a 13-a. Este o carne intens marmorată, foarte fragedă. METODĂ DE PREPARARE Grătar, Tigaie, Cuptor ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid Preț 115 lei/kg
Sold out
Inchide

VRĂBIOARĂ MATURATĂ ÎN USCAT ” NEW YORK STRIP”

69,00 lei115,00 lei
Vrăbioara este prezentă alături de mușchiul file de o parte și de alta a osului în formă de T a popularului T-bone. O carne foarte fragedă, nu foarte marmorată, dar cu aromă intensă. METODĂ DE PREPARARE Grătar, Tigaie, Cuptor ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid
Inchide

SPATĂ MÂNZAT

50,00 lei82,00 lei
Este piesa cea mai mare din sfertul anterior, ce poate fi împărțită în mai multe piese. Prezintă o proporție bine echilibrată de carne și grăsime și o aromă intensă dacă este tăiat felii contra fibrei. METODĂ DE PREPARARE Spata se poate găti la cuptor, preparată prin fierbere, gătită pe grill sau în tigaie după marinare. ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid

TODAY HOT DEALS

FEATURED PRODUCTS

ELECTRONICS
New
  • New
  • FEATURED
  • SALES
Inchide

MUȘCHI ALB

15,00 lei60,00 lei
Piesa din pulpă lipsită de grăsime ce provine din partea exterioară a pulpei. Prezintă fibră musculară striată. METODĂ DE PREPARARE Se recomandă pentru diverse tipuri de fripturi, carpaccio și biftec tartar. ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid
Inchide

CEAFĂ DE MÂNZAT

40,00 lei80,00 lei
Reprezintă piesa care se găsește în continuarea antricotului, înspre gât. Este o piesă intens marmorată fragedă și suculentă. METODĂ DE PREPARARE Ceafa se poate găti la grill, fripturi și preparate în tigaie. ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid
Sold out
Inchide

T-BONE MATURAT ÎN USCAT

92,00 lei115,00 lei
Reprezintă una din cele mai populare steak-uri și este obținut din partea de coloană denumită și „short loin”. T-bone-ul include un os în formă de „T” având vrăbioară pe o parte a osului și mușchi file pe cealaltă parte. METODĂ DE PREPARARE Grătar Tigaie METODĂ DE GĂTIRE La grătar – în funcție de cum se dorește (în sânge, medie sau bine făcută) se așează pe grătarul foarte bine încins între 3 și 8 minute, timp în care carnea se întoarce de pe o parte pe alta la fiecare 30 de secunde. La tigaie – Se adaugă pe T-bone sare, în tigaie se adaugă puțin ulei de măsline, când uleiul este încins se adaugă steak-ul. Timpul de gătire este în jur de 8-10 minute, timp în care carnea se întoarce de pe o parte pe alta la fiecare 30 de secunde. ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid
Inchide

STEAK-UL MĂCELARULUI TĂU

38,00 lei
Este o piesă mai puțin cunoscută a animalului, având o aromă și textură aparte. Că vorbim despre feather-blade, diafragmă sau Denver steak, ele sunt foarte apreciate de măcelari și sunt disponibile în funcție de stoc. METODĂ DE PREPARARE Se așează pe grill așa cum este sau pentru o altă aromă poate fi inițial marinată. ALTE INFORMAȚII Ambalare în vid Preț 38 LEI /KG
Inchide

COASTE KOREAN CUT

42,00 lei87,00 lei
Coastele de vită sunt printre cele mai versatile cut-uri. Pot fi gatite pe grill cu marinare prealabilă, la cuptor sau înăbușite. METODĂ DE PREPARARE Grătar, Tigaie, Cuptor ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid.  
Sold out
Inchide

TOMAHAWK – 1kg

115,00 lei
Antricotul cu os este un steak obținut din partea cu coaste. Zona care cuprinde antricotul pornește de la coasta a 6-a până la coasta a 13-a. Este o carne intens marmorată, foarte fragedă. METODĂ DE PREPARARE Grătar, Tigaie, Cuptor ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid Preț 115 lei/kg
GAMING COLLECTION

Sony Playstation 4 Dualshok Controller

INNOVATIVE GADGETS

OUR PARTNERS

Vitra
Magisso
Louis Poulsen
KLÖBER
Joseph Joseph
Hay
Flos
Eva Solo
Alessi