WIRELESS CHARGER ADAPTER

ELECTRIC SHAVER

SHOP NOW VIEW MORE

$169

Only

$259

YOUR PERSONAL ASSISTANT

GOOGLE HOME

SHOP NOW VIEW MORE

Purchase now

$120

MINIMALISTIC PC-CASE

CRYORIC TAKU

SHOP NOW VIEW MORE

Only

$299

$399

Tradițional (15)

Ready to cook (2)

Pork (15)

Oferte (1)

Meat Boxes (5)

Grill (1)

FREE SHIPPING

Fast and reliable delivery

50 DAYS RETURN

Consumer protection program

24/7 SUPPORT

If you have any questions

BEST QUALITY

Many years on the market

OUR PRODUCTS
NEW
  • NEW
  • FEATURED
  • TOP RATED
Sold out
Inchide

MUȘCHI ALB

20,00 lei65,40 lei
Partea lipsită de grăsime ce provine din partea exterioară a pulpei. Prezintă fibră musculară striată, plină de gust. METODĂ DE PREPARARE Se recomandă pentru diverse tipuri de fripturi, carpaccio și biftec tartar. ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid
Sold out
Inchide

CEAFĂ DE MÂNZAT

44,50 lei89,00 lei
Reprezintă piesa care se găsește în continuarea antricotului, înspre gât. Este o piesă intens marmorată fragedă și suculentă. METODĂ DE PREPARARE Ceafa se poate găti la grill, fripturi și preparate în tigaie. ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid
Sold out
Inchide

T-BONE MATURAT ÎN USCAT

108,40 lei135,50 lei
Reprezintă una din cele mai populare steak-uri și este obținut din partea de coloană denumită și „short loin”. T-bone-ul include un os în formă de „T” având vrăbioară pe o parte a osului și mușchi file pe cealaltă parte. METODĂ DE PREPARARE Grătar Tigaie METODĂ DE GĂTIRE La grătar – în funcție de cum se dorește (în sânge, medie sau bine făcută) se așează pe grătarul foarte bine încins între 3 și 8 minute, timp în care carnea se întoarce de pe o parte pe alta la fiecare 30 de secunde. La tigaie – Se adaugă pe T-bone sare, în tigaie se adaugă puțin ulei de măsline, când uleiul este încins se adaugă steak-ul. Timpul de gătire este în jur de 8-10 minute, timp în care carnea se întoarce de pe o parte pe alta la fiecare 30 de secunde. ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid
Sold out
Inchide

COASTE KOREAN CUT

48,00 lei100,00 lei
Coastele de vită de la Karne.ro sunt maturate cel puțin 21 de zile și garantăm că sunt printre cele mai gustoase cut-uri existente. Pot fi gătite pe grill cu marinare prealabilă, la cuptor sau înăbușite. METODĂ DE PREPARARE Grătar, Tigaie, Cuptor ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid.  
Sold out
Inchide

TOMAHAWK – 1kg

135,50 lei
Antricotul cu os este un steak obținut din partea cu coaste. Zona care cuprinde antricotul pornește de la coasta a 6-a până la coasta a 13-a. Este o carne intens marmorată, foarte fragedă. METODĂ DE PREPARARE Grătar, Tigaie, Cuptor ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid Preț 115 lei/kg
Citește mai mult
Sold out
Inchide

VRĂBIOARĂ MATURATĂ ÎN USCAT ”NEW YORK STRIP”

75,20 lei125,35 lei
Vrăbioara este prezentă alături de mușchiul file de o parte și de alta a osului în formă de T a popularului T-bone. O carne foarte fragedă, nu foarte marmorată, dar cu aromă intensă. METODĂ DE PREPARARE Grătar, Tigaie, Cuptor ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid
Sold out
Inchide

SPATĂ MÂNZAT

60,00 lei100,00 lei
Este piesa cea mai mare din sfertul anterior, ce poate fi împărțită în mai multe piese. Prezintă o proporție bine echilibrată de carne și grăsime și o aromă intensă dacă este tăiat felii contra fibrei. METODĂ DE PREPARARE Spata se poate găti la cuptor, preparată prin fierbere, gătită pe grill sau în tigaie după marinare. ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid
Inchide

CARNE MĂCINATĂ MÂNZAT – 1kg

34,00 lei
În urma tranșării pieselor principale rezultă carne de lucru, după cum o numesc măcelarii noștri. Aceasta poate avea o proporție de carne-grăsime fie 80/20, fie 90/10 în funcție de destinație. CVL-ul nostru rezultă din gât, ceafă, piept și spată. METODĂ DE PREPARARE Carnea tocată CVL poate fi folosită pentru prepararea sarmalelor, perișoarelor, a ardeilor umpluți, ragu, etc. ALTE INFORMAȚII Ambalat în vid  
Adaugă în coș
SPECIAL OFFERS
NEW
  • NEW
  • FEATURED
  • TOP SELLERS
Sold out
Inchide

MUȘCHI ALB

20,00 lei65,40 lei
Partea lipsită de grăsime ce provine din partea exterioară a pulpei. Prezintă fibră musculară striată, plină de gust. METODĂ DE PREPARARE Se recomandă pentru diverse tipuri de fripturi, carpaccio și biftec tartar. ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid
Sold out
Inchide

CEAFĂ DE MÂNZAT

44,50 lei89,00 lei
Reprezintă piesa care se găsește în continuarea antricotului, înspre gât. Este o piesă intens marmorată fragedă și suculentă. METODĂ DE PREPARARE Ceafa se poate găti la grill, fripturi și preparate în tigaie. ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid
Sold out
Inchide

T-BONE MATURAT ÎN USCAT

108,40 lei135,50 lei
Reprezintă una din cele mai populare steak-uri și este obținut din partea de coloană denumită și „short loin”. T-bone-ul include un os în formă de „T” având vrăbioară pe o parte a osului și mușchi file pe cealaltă parte. METODĂ DE PREPARARE Grătar Tigaie METODĂ DE GĂTIRE La grătar – în funcție de cum se dorește (în sânge, medie sau bine făcută) se așează pe grătarul foarte bine încins între 3 și 8 minute, timp în care carnea se întoarce de pe o parte pe alta la fiecare 30 de secunde. La tigaie – Se adaugă pe T-bone sare, în tigaie se adaugă puțin ulei de măsline, când uleiul este încins se adaugă steak-ul. Timpul de gătire este în jur de 8-10 minute, timp în care carnea se întoarce de pe o parte pe alta la fiecare 30 de secunde. ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid
Sold out
Inchide

COASTE KOREAN CUT

48,00 lei100,00 lei
Coastele de vită de la Karne.ro sunt maturate cel puțin 21 de zile și garantăm că sunt printre cele mai gustoase cut-uri existente. Pot fi gătite pe grill cu marinare prealabilă, la cuptor sau înăbușite. METODĂ DE PREPARARE Grătar, Tigaie, Cuptor ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid.  
Sold out
Inchide

TOMAHAWK – 1kg

135,50 lei
Antricotul cu os este un steak obținut din partea cu coaste. Zona care cuprinde antricotul pornește de la coasta a 6-a până la coasta a 13-a. Este o carne intens marmorată, foarte fragedă. METODĂ DE PREPARARE Grătar, Tigaie, Cuptor ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid Preț 115 lei/kg
Citește mai mult
Sold out
Inchide

VRĂBIOARĂ MATURATĂ ÎN USCAT ”NEW YORK STRIP”

75,20 lei125,35 lei
Vrăbioara este prezentă alături de mușchiul file de o parte și de alta a osului în formă de T a popularului T-bone. O carne foarte fragedă, nu foarte marmorată, dar cu aromă intensă. METODĂ DE PREPARARE Grătar, Tigaie, Cuptor ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid

TECHNICAL SPECIFICATIONS

DISPLAY SIZE

Capacitive touch screen / 6.2 inch LCD / 1280×720 resolution

CPU/GPU

NVIDIA customised Tegra processor

USB TERMINAL

USB Type-C terminal for charging or connecting to dock

INTERNAL BATTERY

Lithium-ion battery / battery capacity 4310mA

NINTENDO DOCK

Dock used for charging and connecting to TV

TV CONNECTION

HDMI Out Maximum resolution: 1920×1080, 60 fps

wood-portfolio-placeholder

Available now $299.99

ACCESSORIES
NEW
  • NEW
  • FEATURED
  • TOP SELLERS
Sold out
Inchide

MUȘCHI ALB

20,00 lei65,40 lei
Partea lipsită de grăsime ce provine din partea exterioară a pulpei. Prezintă fibră musculară striată, plină de gust. METODĂ DE PREPARARE Se recomandă pentru diverse tipuri de fripturi, carpaccio și biftec tartar. ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid
Sold out
Inchide

CEAFĂ DE MÂNZAT

44,50 lei89,00 lei
Reprezintă piesa care se găsește în continuarea antricotului, înspre gât. Este o piesă intens marmorată fragedă și suculentă. METODĂ DE PREPARARE Ceafa se poate găti la grill, fripturi și preparate în tigaie. ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid
Sold out
Inchide

T-BONE MATURAT ÎN USCAT

108,40 lei135,50 lei
Reprezintă una din cele mai populare steak-uri și este obținut din partea de coloană denumită și „short loin”. T-bone-ul include un os în formă de „T” având vrăbioară pe o parte a osului și mușchi file pe cealaltă parte. METODĂ DE PREPARARE Grătar Tigaie METODĂ DE GĂTIRE La grătar – în funcție de cum se dorește (în sânge, medie sau bine făcută) se așează pe grătarul foarte bine încins între 3 și 8 minute, timp în care carnea se întoarce de pe o parte pe alta la fiecare 30 de secunde. La tigaie – Se adaugă pe T-bone sare, în tigaie se adaugă puțin ulei de măsline, când uleiul este încins se adaugă steak-ul. Timpul de gătire este în jur de 8-10 minute, timp în care carnea se întoarce de pe o parte pe alta la fiecare 30 de secunde. ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid
Sold out
Inchide

COASTE KOREAN CUT

48,00 lei100,00 lei
Coastele de vită de la Karne.ro sunt maturate cel puțin 21 de zile și garantăm că sunt printre cele mai gustoase cut-uri existente. Pot fi gătite pe grill cu marinare prealabilă, la cuptor sau înăbușite. METODĂ DE PREPARARE Grătar, Tigaie, Cuptor ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid.  
Sold out
Inchide

TOMAHAWK – 1kg

135,50 lei
Antricotul cu os este un steak obținut din partea cu coaste. Zona care cuprinde antricotul pornește de la coasta a 6-a până la coasta a 13-a. Este o carne intens marmorată, foarte fragedă. METODĂ DE PREPARARE Grătar, Tigaie, Cuptor ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid Preț 115 lei/kg
Citește mai mult
Sold out
Inchide

VRĂBIOARĂ MATURATĂ ÎN USCAT ”NEW YORK STRIP”

75,20 lei125,35 lei
Vrăbioara este prezentă alături de mușchiul file de o parte și de alta a osului în formă de T a popularului T-bone. O carne foarte fragedă, nu foarte marmorată, dar cu aromă intensă. METODĂ DE PREPARARE Grătar, Tigaie, Cuptor ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid

NEW PRODUCTS

NEW PRODUCTS

NEW PRODUCTS

NEW PRODUCTS

OUR LATEST ARTICLES

JOIN OUR NEWSLETTER NOW

DO YOU LIKE THE THEME?
SHARE WITH YOUR FRIENDS!

[mc4wp_form id=”74″]

Will be used in accordance with our Privacy Policy