XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS

Featured
  • Featured
  • Accessories
  • Furniture
Sold out
Inchide

TOMAHAWK DE PORC – 4 x 400g

40,00 lei
Tranșat din cotletul de porc lăsând coasta intactă, Tomahawk-ul are un strat generos de grăsime care păstrează suculența steak-ului în timpul gătirii.  METODĂ DE PREPARARE  Tigaie, Grill, Cuptor ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid  4 x 400g - 40 lei  
Inchide

CÂRNAȚI PROASPEȚI DE VITĂ CU PORC – 6 x 120g

25,00 lei
Cârnați de vită și porc din carne măcinată din ceafă, găt și piept. Născuți dintr-o rețetă clasică adaptată la contemporan. METODĂ DE PREPARARE Cuptor, Tigaie, Grătar ALTE INFORMAȚII Produs ambalat in vid 6 x 120g- 25 lei  
Inchide

MUȘCHI ALB

15,00 lei60,00 lei
Piesa din pulpă lipsită de grăsime ce provine din partea exterioară a pulpei. Prezintă fibră musculară striată. METODĂ DE PREPARARE Se recomandă pentru diverse tipuri de fripturi, carpaccio și biftec tartar. ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid
Inchide

RASOL DE MÂNZAT DEZOSAT – 1.5 kg

52,00 lei
Rasol de mânzat dezosat și rulat, plin de aromă și fibre intramusculare, care se dizolvă dacă este gătit cu răbdare la foc mic. METODĂ DE PREPARARE Cuptor, Tocănițe ALTE INFORMAȚII Produs ambalat in vid 1,5 kg-48 lei  
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS SIMPLE

shirt-tab Fashion
Featured
  • Featured
  • Man
  • Woman
Inchide

CAPAC DE MÂNZAT

53,00 lei88,00 lei
Parte din pulpa posterioară a animalului, capacul sau "Topside" oferă aromă intensă și textură deosebită. Ori că este tăiat subțire pentru șnițele, ori folosit la o tocaniță sau ceaun, va fi un deliciu. METODĂ DE PREPARARE Smoker, Cuptor, Ceaun, Șnițele ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid  
Inchide

COASTE KOREAN CUT

42,00 lei87,00 lei
Coastele de vită sunt printre cele mai versatile cut-uri. Pot fi gatite pe grill cu marinare prealabilă, la cuptor sau înăbușite. METODĂ DE PREPARARE Grătar, Tigaie, Cuptor ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid.  
Inchide

ȘNIȚEL DIN ESCALOP DE PORC – 3 x 200g

22,00 lei
Nu trebuie să spunem multe despre șnițelul nostru de porc, e pur și simplu: Gustos. Eficient. Rapid.     METODĂ DE PREPARARE   Friteuză, Tigaie, Cuptor ALTE INFORMAȚII Produs termosudat în caserolă  3 x 200g - 22 lei    
Inchide

RASOL DE MÂNZAT DEZOSAT – 1.5 kg

52,00 lei
Rasol de mânzat dezosat și rulat, plin de aromă și fibre intramusculare, care se dizolvă dacă este gătit cu răbdare la foc mic. METODĂ DE PREPARARE Cuptor, Tocănițe ALTE INFORMAȚII Produs ambalat in vid 1,5 kg-48 lei  
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS ALTERNATIVE

Fashion
Featured
  • Featured
  • Man
  • Woman
Inchide

COTLET DE PORC CU OS ȘI PIEPT – 1.5 kg

53,00 lei
Am adaptat popularul Tomahawk de porc la metoda de gătit Low & Slow. I-am crestat atent șoricul pentru a lăsa din grăsimea pieptului să plece și să păstreze cotletul suculent, iar osul are rolul de a intensifica aroma și de a proteja carnea împotriva uscării. METODĂ DE PREPARARE Cuptor, Smoker ALTE INFORMAȚII Produs ambalat in vid 1,5 kg - 53 lei  
Inchide

FRICANDO DE MÂNZAT

53,00 lei88,00 lei
Parte din pulpa posterioară a animalului, fricando-ul sau "Silverside" oferă aromă intensă și textură deosebită dacă este gătit la foc mic, cu răbdare. METODĂ DE PREPARARE Smoker, Cuptor, Ceaun ALTE INFORMAȚII Produs ambalat in vid  
Inchide

ȘNIȚEL DIN ESCALOP DE PORC – 3 x 200g

22,00 lei
Nu trebuie să spunem multe despre șnițelul nostru de porc, e pur și simplu: Gustos. Eficient. Rapid.     METODĂ DE PREPARARE   Friteuză, Tigaie, Cuptor ALTE INFORMAȚII Produs termosudat în caserolă  3 x 200g - 22 lei    
Sold out
Inchide

CHATEAUBRIAND MATURAT ÎN USCAT – 500g

75,00 lei
Partea superioara a mușchiulețului de vită sau "Head Fillet" este foarte popular în restaurantele de tip steak house din întreaga lume. Chateau-ul este o carne slabă, extrem de fragedă și aromată mai ales datorită maturării timp de minim 21 de zile în camera cu sare de Himalaya. METODĂ DE PREPARARE Tigaie, Grătar, Cuptor ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS ARROWS PAGINATION

shirt-tab Electronics
Featured
  • Featured
  • Mobile
  • Smartwatches
Inchide

MUȘCHI ALB

15,00 lei60,00 lei
Piesa din pulpă lipsită de grăsime ce provine din partea exterioară a pulpei. Prezintă fibră musculară striată. METODĂ DE PREPARARE Se recomandă pentru diverse tipuri de fripturi, carpaccio și biftec tartar. ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid
Inchide

SPATĂ MÂNZAT

50,00 lei82,00 lei
Este piesa cea mai mare din sfertul anterior, ce poate fi împărțită în mai multe piese. Prezintă o proporție bine echilibrată de carne și grăsime și o aromă intensă dacă este tăiat felii contra fibrei. METODĂ DE PREPARARE Spata se poate găti la cuptor, preparată prin fierbere, gătită pe grill sau în tigaie după marinare. ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid
Inchide

MINUTE STEAK – 4 x 200g

28,00 lei
Parte din pulpa posterioară a animalului, nuca sau "Knuckle" cuprinde regiunea anatomică a bicepsului femural. Aspectul de nucă este dat de forma rotundă a piesei. Carnea este slabă, fragedă și este tăiată de măcelarul tău subțire pentru un steak rapid și gustos. METODĂ DE PREPARARE Tigaie, Grătar ALTE INFORMAȚII Produs ambalat in vid 4 steak x 200g - 28 lei   
Inchide

SNIȚEL DIN ESCALOP DE PUI – 3 x 200g

18,00 lei
Folosim ingrediente de cea mai bună calitate în componența acestui șnițel care doar așteaptă să-l gătești pentru câteva minute pentru a-l savura lângă garnitura ta preferată.     METODĂ DE PREPARARE   Friteuză, Tigaie, Cuptor ALTE INFORMAȚII Termosudat în caserolă  3 x 200g - 18 lei    
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS WITH ICONS

Furniture
  • Furniture
  • Lighting
  • Accessories
  • Clocks
  • Cooking
Inchide

ȘNIȚEL DIN ESCALOP DE PORC – 3 x 200g

22,00 lei
Nu trebuie să spunem multe despre șnițelul nostru de porc, e pur și simplu: Gustos. Eficient. Rapid.     METODĂ DE PREPARARE   Friteuză, Tigaie, Cuptor ALTE INFORMAȚII Produs termosudat în caserolă  3 x 200g - 22 lei    
Inchide

BURGER DE VITĂ – 4 x 170g

26,00 lei
Se prepară din carne obținută din sfert anterior, mai exact din gât, ceafă, piept și spată cu o proporție de carne și grăsime de 75% - 25%. METODĂ DE GĂTIRE Grill, Tigaie AMBALAT INFORMAȚII Produs termosudat în caserolă
Sold out
Inchide

CHATEAUBRIAND MATURAT ÎN USCAT – 500g

75,00 lei
Partea superioara a mușchiulețului de vită sau "Head Fillet" este foarte popular în restaurantele de tip steak house din întreaga lume. Chateau-ul este o carne slabă, extrem de fragedă și aromată mai ales datorită maturării timp de minim 21 de zile în camera cu sare de Himalaya. METODĂ DE PREPARARE Tigaie, Grătar, Cuptor ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid
Inchide

SPATĂ MÂNZAT

50,00 lei82,00 lei
Este piesa cea mai mare din sfertul anterior, ce poate fi împărțită în mai multe piese. Prezintă o proporție bine echilibrată de carne și grăsime și o aromă intensă dacă este tăiat felii contra fibrei. METODĂ DE PREPARARE Spata se poate găti la cuptor, preparată prin fierbere, gătită pe grill sau în tigaie după marinare. ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS LOAD MORE PAGINATION

Featured
  • Featured
  • Lighting
  • Accessories
Inchide

JAMBON DE PORC

Pentru cei pasionați de produse tradiționale, am pregătit cu atenție jambonul gata de sărat și afumat. Sau poți transforma clasicul jambon de porc într-o piesă de rezistență sofisticată pentru mesele festive în familie. Friptura din jambon, cu șoric rumen crocant și carne moale și suculentă, va deveni cu siguranță favorita tuturor!  METODĂ DE PREPARARE Sărare, Smoker ALTE INFORMAȚII Produs ambalat in vid  PREȚ LA CERERE   
Inchide
Inchide

MUȘCHI ALB

15,00 lei60,00 lei
Piesa din pulpă lipsită de grăsime ce provine din partea exterioară a pulpei. Prezintă fibră musculară striată. METODĂ DE PREPARARE Se recomandă pentru diverse tipuri de fripturi, carpaccio și biftec tartar. ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid
Inchide

SNIȚEL DIN ESCALOP DE PUI – 3 x 200g

18,00 lei
Folosim ingrediente de cea mai bună calitate în componența acestui șnițel care doar așteaptă să-l gătești pentru câteva minute pentru a-l savura lângă garnitura ta preferată.     METODĂ DE PREPARARE   Friteuză, Tigaie, Cuptor ALTE INFORMAȚII Termosudat în caserolă  3 x 200g - 18 lei    
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS CAROUSEL

Featured
  • Featured
  • Cooking
  • Furniture