XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS

Featured
  • Featured
  • Accessories
  • Furniture
Sold out
Inchide

STEAK NIGHT BOX

260,00 lei
Antricot maturat minim 21 zile - 2 x 400g T-Bone maturat minim 21 zile - 2 x 500g Viile Metamorfosis Merlot DOC - 1 x 0,75 L
Citește mai mult
Inchide

CEAFĂ AFUMATĂ DE PORC PÂRLIT – 1 KG

70,00 lei
 Ideal pentru un platou tradițional sau pur și simplu pentru un sandwich sățios! METODĂ DE PREPARARE   ALTE INFORMAȚII Produs ambalat in vid 1 kg- 45,00 lei  
Adaugă în coș
Inchide

PATE DIN FICAT DE MANGALIȚA

33,50 lei
  METODĂ DE PREPARARE   ALTE INFORMAȚII Produs ambalat in vid 1 kg- 33,50 lei  
Adaugă în coș
Sold out
Inchide

ANTRICOT DE VITĂ MATURAT ÎN USCAT

100,28 lei150,42 lei
Antricot de vită cu os maturat în uscat minim 21 de zile. La fel cum timpul le rezolvă pe toate, așa ajunge și carnea de vită la o savoare și textură de neuitat prin maturare în camera noastră cu sare de Himalaya.       METODĂ DE PREPARARE   Grill, Tigaie ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid  
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS SIMPLE

shirt-tab Fashion
Featured
  • Featured
  • Man
  • Woman
Inchide

TOMAHAWK DE PORC PÂRLIT – 4 x 400g

52,80 lei
Tranșat din cotletul de porc lăsând coasta intactă, Tomahawk-ul are un strat generos de grăsime care păstrează suculența steak-ului în timpul gătirii.  METODĂ DE PREPARARE  Tigaie, Grill, Cuptor ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid  4 x 400g - 48 lei  
Adaugă în coș
Sold out
Inchide

PIEPT DE MÂNZAT CU OS

28,00 lei
Perfect pentru supa de duminică sau cuptor  ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid  28,00 lei  
Citește mai mult
Inchide

NUCĂ DE MÂNZAT – 1.5 kg

67,50 lei
Parte din pulpa posterioară a animalului, nuca sau "Knuckle"-ul cuprinde regiunea anatomică a bicepsului femural. Aspectul de nucă este dat de forma rotundă a piesei. Carnea este slabă şi fragedă. METODĂ DE PREPARARE Cuptor, Tigaie, Ceaun, Șnițele ALTE INFORMAȚII Produs ambalat in vid    
Adaugă în coș
Inchide

MINUTE STEAK – 4 x 200g

40,00 lei
Parte din pulpa posterioară a animalului, nuca sau "Knuckle" cuprinde regiunea anatomică a bicepsului femural. Aspectul de nucă este dat de forma rotundă a piesei. Carnea este slabă, fragedă și este tăiată de măcelarul tău subțire pentru un steak rapid și gustos. METODĂ DE PREPARARE Tigaie, Grătar ALTE INFORMAȚII Produs ambalat in vid    
Adaugă în coș
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS ALTERNATIVE

Fashion
Featured
  • Featured
  • Man
  • Woman
Inchide

MIXED GRILL BOX (4 PERSOANE)

57,00 lei
Alege Mixed Grill Box pentru un grătar plin de savoare! Box-ul conține 350g Cârnaciori de Porc ''Slaviza'', puțin picanți și afumați, 350g Piept de Porc Pârlit ''Korean Cut'' marinat Bulgogi, 700g ''Le Mici'' din Vită & Porc, 2 x 170g Burgeri din Ceafă de Vită & 40g de Pancetta Arrotolata. (4 persoane) Ambalate în vid & caserolă termosudată.
Adaugă în coș
Inchide

MINUTE STEAK – 4 x 200g

40,00 lei
Parte din pulpa posterioară a animalului, nuca sau "Knuckle" cuprinde regiunea anatomică a bicepsului femural. Aspectul de nucă este dat de forma rotundă a piesei. Carnea este slabă, fragedă și este tăiată de măcelarul tău subțire pentru un steak rapid și gustos. METODĂ DE PREPARARE Tigaie, Grătar ALTE INFORMAȚII Produs ambalat in vid    
Adaugă în coș
Sold out
Inchide

JAMBON AFUMAT DE PORC PÂRLIT FĂRĂ OS

60,00 lei
 Tăiată din pulpa spate a porcului, jambonul de porc pârlit de la KARNE.RO este afumat cu lemn de esență tare din zona Bihorului. METODĂ DE PREPARARE   ALTE INFORMAȚII Produs ambalat in vid 1 kg- 60,00 lei  
Citește mai mult
Sold out
Inchide

CEAFĂ DE MÂNZAT

44,50 lei89,00 lei
Reprezintă piesa care se găsește în continuarea antricotului, înspre gât. Este o piesă intens marmorată fragedă și suculentă. METODĂ DE PREPARARE Ceafa se poate găti la grill, fripturi și preparate în tigaie. ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS ARROWS PAGINATION

shirt-tab Electronics
Featured
  • Featured
  • Mobile
  • Smartwatches
Inchide

GULAȘ DE MÂNZAT – 500g

22,00 lei
Cuburile de mânzat sunt perfecte pentru gulaș sau tocănițe. Le pregătim din ceafă și spată de mânzat, deoarece este necesar un grad de marmorare al cărnii pentru gust și textură.  ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid  500g -21,80 lei  
Adaugă în coș
Sold out
Inchide

JAMBON AFUMAT DE MANGALIȚĂ – 1 KG

100,00 lei
  Produs tradițional din carne de porc pârlit de casă, uscat 6 luni, preparat după o rețetă de sărare & afumare din Țara Moților. ALTE INFORMAȚII Produs ambalat in vid    
Citește mai mult
Inchide

JAMBON DE PORC PÂRLIT DE CASĂ (PRECOMANDĂ)

22,00 lei
Pentru cei pasionați de produse tradiționale, pregătim cu atenție jambonul gata de sărat și afumat. Sau poți transforma clasicul jambon de porc într-o piesă de rezistență sofisticată pentru mesele festive în familie. Friptura din jambon, cu șoric rumen-crocant și carne moale și suculentă, va deveni cu siguranță favorita tuturor!  METODĂ DE PREPARARE Sărare, Smoker ALTE INFORMAȚII Produs ambalat in vid  PREȚ  1 KG- 25 LEI  
Adaugă în coș
Sold out
Inchide

RASOL DE MÂNZAT DEZOSAT – 1.5 kg

53,40 lei
Rasol de mânzat dezosat și rulat, plin de aromă și fibre intramusculare, care se dizolvă dacă este gătit cu răbdare la foc mic. METODĂ DE PREPARARE Cuptor, Tocănițe ALTE INFORMAȚII Produs ambalat in vid 1,5 kg-53,40 lei  
Citește mai mult
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS WITH ICONS

Furniture
  • Furniture
  • Lighting
  • Accessories
  • Clocks
  • Cooking
Inchide

PIEPT DE PORC PÂRLIT DE CASĂ CU OS – 1.5 -2 KG

38,00 lei50,00 lei
Raportul ideal de carne/grăsime delicioasă face din pieptul de porc un cut foarte bogat în arome când este gătit ușor și cu răbdare. Fantastic de gătit pe os, dar ai grijă să-ți reușească și șoricul rumen și crocant! METODĂ DE PREPARARE Cuptor, Smoker ALTE INFORMAȚII Produs ambalat in vid  
Inchide

MINUTE STEAK DE PORC PÂRLIT DE CASĂ – 1 kg

37,00 lei
După standardul nostru, unul dintre cele mai aromate steak-uri de porc. Se potrivește de minune pe tigaie sau grătar, necesitând doar 45 de secunde pe fiecare parte, asezonată sau marinată după bunul plac al fiecăruia. METODĂ DE PREPARARE Tigaie, Grătar ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid    
Adaugă în coș
Inchide

COTLET AFUMAT DE PORC PÂRLIT – 1 KG

70,00 lei
  METODĂ DE PREPARARE   ALTE INFORMAȚII Produs ambalat in vid 1 kg- 45,00 lei  
Adaugă în coș
Inchide

STEAK HAIDUCESC DE PORC PÂRLIT

39,60 lei49,50 lei
Un steak mai rar întâlnit în măcelăriile contemporane, dar care oferă o explozie de gust când este gătit pe grătar sau tigaie. În varianta de cuptor oferă mult gust & frăgezime, precum și un șoric delios & crocant. METODĂ DE PREPARARE Grătar, Tigaie, Cuptor ALTE INFORMAȚII Produs ambalat in vid  
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS LOAD MORE PAGINATION

Featured
  • Featured
  • Lighting
  • Accessories
Sold out
Inchide

MUȘCHI ALB

20,00 lei65,40 lei
Partea lipsită de grăsime ce provine din partea exterioară a pulpei. Prezintă fibră musculară striată, plină de gust. METODĂ DE PREPARARE Se recomandă pentru diverse tipuri de fripturi, carpaccio și biftec tartar. ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid
Inchide

CIOLAN DE PORC PÂRLIT – 1 KG

20,00 lei
Popularul ciolan de porc este ideal a se găti prin metoda Low & Slow sau rotisat.  METODĂ DE PREPARARE Cuptor, Smoker ALTE INFORMAȚII Produs ambalat in vid    
Adaugă în coș
Inchide

”LE MICI” DIN CARNE DE VITĂ & PORC cu SLĂNINĂ de MANGALIȚĂ 0.7 KG

20,00 lei
 Facem niște mici grozavi din carne de vită, porc pârlit & slănină de mangaliță, pentru a oferi produsului cremozitate. ALTE INFORMAȚII  Produs ambalat câte 8 bucăți (aprox. 700 g)  în caserolă termosudată.    
Adaugă în coș
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS CAROUSEL

Featured
  • Featured
  • Cooking
  • Furniture