XTEMOS ELEMENT
AJAX PRODUCTS TABS
CÂRNAȚI DE PORC „LE PIG” – 6 x 120g
Cârnați tradiționali de porc după rețete vechi.
METODĂ DE PREPARARE
Cuptor, Tigaie, Grătar
ALTE INFORMAȚII
Produs ambalat in vid
6 x 120g- 20 lei
RULADĂ DE PORC AFUMATĂ – 1 kg
Un produs special, tradițional, creat cu multă grijă pentru gustul de altă dată.
ALTE INFORMAȚII
Produs ambalat în vid
1kg - 35 lei
CUBURI DIN CARNE DE PORC – 1kg
Tăiate din părțile mai slabe ale animalului, cuburile sunt menite să aducă savoare și textură gulașului sau tocăniței tale.
METODĂ DE PREPARARE
Ceaun
ALTE INFORMAȚII
Produs ambalat in vid
1 kg - 23 lei
RUMP STEAK MATURAT
Chiulota este cea mai importantă piesă din pulpă cu o textură fină și o aromă pregnantă. Este cunoscută ca un steak foarte bun cu o frăgezime asemănătoare cu a vrăbioarei, însă cu un gust mai intens. Aceasta provine dintre zona lombară și pulpă și la noi este maturată pentru o frăgezime și savoare sporită.
METODĂ DE GĂTIRE
Se aduce la temperatura camerei, iar apoi se așează pe grătarul bine încins între 4-6 min, în funcție de cum se dorește a fi gătită.
Se mai recomandă pentru friptură sau pentru stir-fry de vită.
ALTE INFORMAȚII
Ambalat în vid
Piesele se vor porționa în steak-uri de 300 – 500 g
Preț 68 lei /kg
XTEMOS ELEMENT
AJAX PRODUCTS TABS SIMPLE

CIOLAN POSTERIOR DE PORC – 1.5 kg
Tranșat de la piciorul din spate al animalului, ciolanul este un cut fantastic pentru fierbere sau cuptor. Dacă este gătit cu răbdare, oferă o carne cu arome gelatinoase.
METODĂ DE PREPARARE
Cuptor, Fierbere
ALTE INFORMAȚII
Produs ambalat în vid
1,5 kg-21lei
OSSO BUCCO
Reprezintă zona gambei a animalului. Piesele sunt feliate și conțin și os tubular. Conține de asemenea mult apreciata măduvă de vită.
METODĂ DE PREPARARE
Se poate pregăti la cuptor și se recomandă să fie fiert anterior aprox 10-15 min.
ALTE INFORMAȚII
Produs ambalat în vid
MIX BEEF BOX
Osso Bucco (rasol de vită) - 3 x 300g
Pulpă mânzat - 1kg
Rump steak - 1kg
Cuburi gulaș - 1kg
Carne măcinată mânzat - 1kg
ESSENTIAL BOX
Burgeri de vită presați manual - 4 x 170g
Steak ceafă de porc - 4 x 250g
Steak piept de pui - 3 x 180g
Carne măcinată vită/porc - 500g
Cârnați tradiționali de porc - 6 x 120g
Cuburi de vită - 500g
Oase tubulare vită - 300g
XTEMOS ELEMENT
AJAX PRODUCTS TABS ALTERNATIVE
Fashion
BATON AFUMAT DE PORC – 1 kg
Carmangierii noștri au creat cu măiestrie acest produs pentru a ajuta orice oală cu sarmale să atingă gustul de altă dată.
ALTE INFORMAȚII
Produs ambalat in vid
1kg - 30 lei
Ofertă Chateaubriand 500g
Chateaubriand 500g
*Ofertă valabilă până în 28 Februarie
OSSO BUCCO
Reprezintă zona gambei a animalului. Piesele sunt feliate și conțin și os tubular. Conține de asemenea mult apreciata măduvă de vită.
METODĂ DE PREPARARE
Se poate pregăti la cuptor și se recomandă să fie fiert anterior aprox 10-15 min.
ALTE INFORMAȚII
Produs ambalat în vid
ȘNIȚEL DIN ESCALOP DE PORC – 3 x 200g
Nu trebuie să spunem multe despre șnițelul nostru de porc, e pur și simplu: Gustos. Eficient. Rapid.
METODĂ DE PREPARARE
Friteuză, Tigaie, Cuptor
ALTE INFORMAȚII
Produs termosudat în caserolă
3 x 200g - 22 lei
XTEMOS ELEMENT
AJAX PRODUCTS TABS ARROWS PAGINATION

CEAFĂ DE MÂNZAT
Reprezintă piesa care se găsește în continuarea antricotului, înspre gât. Este o piesă intens marmorată fragedă și suculentă.
METODĂ DE PREPARARE
Ceafa se poate găti la grill, fripturi și
preparate în tigaie.
ALTE INFORMAȚII
Produs ambalat în vid
OSSO BUCCO
Reprezintă zona gambei a animalului. Piesele sunt feliate și conțin și os tubular. Conține de asemenea mult apreciata măduvă de vită.
METODĂ DE PREPARARE
Se poate pregăti la cuptor și se recomandă să fie fiert anterior aprox 10-15 min.
ALTE INFORMAȚII
Produs ambalat în vid
CARNE MĂCINATĂ MÂNZAT – 1kg
În urma tranșării pieselor principale rezultă carne de lucru, după cum o numesc măcelarii noștri. Aceasta poate avea o proporție de carne-grăsime fie 80/20, fie 90/10 în funcție de destinație. CVL-ul nostru rezultă din gât, ceafă, piept și spată.
METODĂ DE PREPARARE
Carnea tocată CVL poate fi folosită pentru prepararea sarmalelor, perișoarelor, a ardeilor umpluți, ragu, etc.
ALTE INFORMAȚII
Ambalat în vid
Preț 30 lei/kg
VRĂBIOARĂ MATURATĂ ÎN USCAT ” NEW YORK STRIP”
Vrăbioara este prezentă alături de mușchiul file de o parte și de alta a osului în formă de T a popularului T-bone. O carne foarte fragedă, nu foarte marmorată, dar cu aromă intensă.
METODĂ DE PREPARARE
Grătar, Tigaie, Cuptor
ALTE INFORMAȚII
Produs ambalat în vid
XTEMOS ELEMENT
AJAX PRODUCTS TABS WITH ICONS
JAMBON DE PORC
Pentru cei pasionați de produse tradiționale, am pregătit cu atenție jambonul gata de sărat și afumat. Sau poți transforma clasicul jambon de porc într-o piesă de rezistență sofisticată pentru mesele festive în familie. Friptura din jambon, cu șoric rumen crocant și carne moale și suculentă, va deveni cu siguranță favorita tuturor!
METODĂ DE PREPARARE
Sărare, Smoker
ALTE INFORMAȚII
Produs ambalat in vid
PREȚ LA CERERE
RULADĂ DE COTLET ȘI PIEPT DE PORC FĂRĂ OS
Întălnite mai des pe os, ca și Tomahawk, aceste două părți anatomice ale porcului formează împreună o ruladă delicioasă cu un șoric crocant și rumen.
METODĂ DE PREPARARE
Smoker, Cuptor
ALTE INFORMAȚII
Produs ambalat în vid
RULADĂ DE PORC AFUMATĂ – 1 kg
Un produs special, tradițional, creat cu multă grijă pentru gustul de altă dată.
ALTE INFORMAȚII
Produs ambalat în vid
1kg - 35 lei
CIOLAN POSTERIOR DE PORC – 1.5 kg
Tranșat de la piciorul din spate al animalului, ciolanul este un cut fantastic pentru fierbere sau cuptor. Dacă este gătit cu răbdare, oferă o carne cu arome gelatinoase.
METODĂ DE PREPARARE
Cuptor, Fierbere
ALTE INFORMAȚII
Produs ambalat în vid
1,5 kg-21lei
XTEMOS ELEMENT
AJAX PRODUCTS TABS LOAD MORE PAGINATION
JAMBON DE PORC
Pentru cei pasionați de produse tradiționale, am pregătit cu atenție jambonul gata de sărat și afumat. Sau poți transforma clasicul jambon de porc într-o piesă de rezistență sofisticată pentru mesele festive în familie. Friptura din jambon, cu șoric rumen crocant și carne moale și suculentă, va deveni cu siguranță favorita tuturor!
METODĂ DE PREPARARE
Sărare, Smoker
ALTE INFORMAȚII
Produs ambalat in vid
PREȚ LA CERERE
MUȘCHI ALB
Piesa din pulpă lipsită de grăsime ce provine din partea exterioară a pulpei. Prezintă fibră musculară striată.
METODĂ DE PREPARARE
Se recomandă pentru diverse tipuri de fripturi, carpaccio și biftec tartar.
ALTE INFORMAȚII
Produs ambalat în vid
SNIȚEL DIN ESCALOP DE PUI – 3 x 200g
Folosim ingrediente de cea mai bună calitate în componența acestui șnițel care doar așteaptă să-l gătești pentru câteva minute pentru a-l savura lângă garnitura ta preferată.
METODĂ DE PREPARARE
Friteuză, Tigaie, Cuptor
ALTE INFORMAȚII
Termosudat în caserolă
3 x 200g - 18 lei
XTEMOS ELEMENT