XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS

Featured
  • Featured
  • Accessories
  • Furniture
Inchide

TOMAHAWK – 1kg

115,00 lei
Antricotul cu os este un steak obținut din partea cu coaste. Zona care cuprinde antricotul pornește de la coasta a 6-a până la coasta a 13-a. Este o carne intens marmorată, foarte fragedă. METODĂ DE PREPARARE Grătar, Tigaie, Cuptor ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid Preț 115 lei/kg
Inchide

RASOL DE MÂNZAT DEZOSAT – 1.5 kg

52,00 lei
Rasol de mânzat dezosat și rulat, plin de aromă și fibre intramusculare, care se dizolvă dacă este gătit cu răbdare la foc mic. METODĂ DE PREPARARE Cuptor, Tocănițe ALTE INFORMAȚII Produs ambalat in vid 1,5 kg-48 lei  
Inchide

CÂRNAȚI PROASPEȚI ZINGARA DE PORC 6 x 120g

27,00 lei
Cârnați tradiționali de porc cu un sos zingara încorporat, din carne măcinată din spată și piept.  METODĂ DE PREPARARE Cuptor, Tigaie, Grătar ALTE INFORMAȚII Produs ambalat in vid 6 x 120g- 27 lei  
Inchide

SPATĂ MÂNZAT

50,00 lei82,00 lei
Este piesa cea mai mare din sfertul anterior, ce poate fi împărțită în mai multe piese. Prezintă o proporție bine echilibrată de carne și grăsime și o aromă intensă dacă este tăiat felii contra fibrei. METODĂ DE PREPARARE Spata se poate găti la cuptor, preparată prin fierbere, gătită pe grill sau în tigaie după marinare. ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS SIMPLE

shirt-tab Fashion
Featured
  • Featured
  • Man
  • Woman
Inchide

NUCĂ DE MÂNZAT – 1.5 kg

60,00 lei
Parte din pulpa posterioară a animalului, nuca sau "Knuckle" cuprinde regiunea anatomică a bicepsului femural. Aspectul de nucă este dat de forma rotundă a piesei. Carnea este slabă şi fragedă. METODĂ DE PREPARARE Cuptor, Tigaie, Ceaun, Șnițele ALTE INFORMAȚII Produs ambalat in vid 1,5 kg - 53 lei  
Inchide

FRICANDO DE MÂNZAT

53,00 lei88,00 lei
Parte din pulpa posterioară a animalului, fricando-ul sau "Silverside" oferă aromă intensă și textură deosebită dacă este gătit la foc mic, cu răbdare. METODĂ DE PREPARARE Smoker, Cuptor, Ceaun ALTE INFORMAȚII Produs ambalat in vid  
Inchide

CÂRNAȚI PROASPEȚI ZINGARA DE PORC 6 x 120g

27,00 lei
Cârnați tradiționali de porc cu un sos zingara încorporat, din carne măcinată din spată și piept.  METODĂ DE PREPARARE Cuptor, Tigaie, Grătar ALTE INFORMAȚII Produs ambalat in vid 6 x 120g- 27 lei  
Inchide

COTLET DE PORC CU OS ȘI PIEPT – 1.5 kg

53,00 lei
Am adaptat popularul Tomahawk de porc la metoda de gătit Low & Slow. I-am crestat atent șoricul pentru a lăsa din grăsimea pieptului să plece și să păstreze cotletul suculent, iar osul are rolul de a intensifica aroma și de a proteja carnea împotriva uscării. METODĂ DE PREPARARE Cuptor, Smoker ALTE INFORMAȚII Produs ambalat in vid 1,5 kg - 53 lei  
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS ALTERNATIVE

Fashion
Featured
  • Featured
  • Man
  • Woman
Inchide

MINUTE STEAK – 4 x 200g

28,00 lei
Parte din pulpa posterioară a animalului, nuca sau "Knuckle" cuprinde regiunea anatomică a bicepsului femural. Aspectul de nucă este dat de forma rotundă a piesei. Carnea este slabă, fragedă și este tăiată de măcelarul tău subțire pentru un steak rapid și gustos. METODĂ DE PREPARARE Tigaie, Grătar ALTE INFORMAȚII Produs ambalat in vid 4 steak x 200g - 28 lei   
Inchide

BURGER DE VITĂ – 4 x 170g

26,00 lei
Se prepară din carne obținută din sfert anterior, mai exact din gât, ceafă, piept și spată cu o proporție de carne și grăsime de 75% - 25%. METODĂ DE GĂTIRE Grill, Tigaie AMBALAT INFORMAȚII Produs termosudat în caserolă
Inchide

FRICANDO DE MÂNZAT

53,00 lei88,00 lei
Parte din pulpa posterioară a animalului, fricando-ul sau "Silverside" oferă aromă intensă și textură deosebită dacă este gătit la foc mic, cu răbdare. METODĂ DE PREPARARE Smoker, Cuptor, Ceaun ALTE INFORMAȚII Produs ambalat in vid  
Inchide

CUBURI DIN CARNE DE PORC – 1kg

23,00 lei
Tăiate din părțile mai slabe ale animalului, cuburile sunt menite să aducă savoare și textură gulașului sau tocăniței tale. METODĂ DE PREPARARE Ceaun ALTE INFORMAȚII Produs ambalat in vid 1 kg - 23 lei  
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS ARROWS PAGINATION

shirt-tab Electronics
Featured
  • Featured
  • Mobile
  • Smartwatches
Inchide

CÂRNAȚI PROASPEȚI DE VITĂ CU PORC – 6 x 120g

25,00 lei
Cârnați de vită și porc din carne măcinată din ceafă, găt și piept. Născuți dintr-o rețetă clasică adaptată la contemporan. METODĂ DE PREPARARE Cuptor, Tigaie, Grătar ALTE INFORMAȚII Produs ambalat in vid 6 x 120g- 25 lei  
Inchide

BURGER DE VITĂ – 4 x 170g

26,00 lei
Se prepară din carne obținută din sfert anterior, mai exact din gât, ceafă, piept și spată cu o proporție de carne și grăsime de 75% - 25%. METODĂ DE GĂTIRE Grill, Tigaie AMBALAT INFORMAȚII Produs termosudat în caserolă
Inchide

PIEPT DE PORC CU OS

36,00 lei48,00 lei
Raportul ideal de carne/grăsime delicioasă face din pieptul de porc un cut foarte bogat în arome când este gătit ușor și cu răbdare. Fantastic de gătit pe os, dar ai grijă să-ți reușească și șoricul rumen și crocant! METODĂ DE PREPARARE Cuptor, Smoker ALTE INFORMAȚII Produs ambalat in vid  
Inchide

CÂRNAȚI DE PORC „LE PIG” – 6 x 120g

22,00 lei
Cârnați tradiționali de porc după rețete vechi. METODĂ DE PREPARARE Cuptor, Tigaie, Grătar ALTE INFORMAȚII Produs ambalat in vid 6 x 120g- 20 lei  
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS WITH ICONS

Furniture
  • Furniture
  • Lighting
  • Accessories
  • Clocks
  • Cooking
Inchide

RUMP STEAK MATURAT

40,00 lei68,00 lei
Chiulota este cea mai importantă piesă din pulpă cu o textură fină și o aromă pregnantă. Este cunoscută ca un steak foarte bun cu o frăgezime asemănătoare cu a vrăbioarei, însă cu un gust mai intens. Aceasta provine dintre zona lombară și pulpă și la noi este maturată pentru o frăgezime și savoare sporită. METODĂ DE GĂTIRE Se aduce la temperatura camerei, iar apoi se așează pe grătarul bine încins între 4-6 min, în funcție de cum se dorește a fi gătită. Se mai recomandă pentru friptură sau pentru stir-fry de vită. ALTE INFORMAȚII Ambalat în vid Piesele se vor porționa în steak-uri de 300 – 500 g Preț 68 lei /kg
Inchide

MUȘCHI ALB

15,00 lei60,00 lei
Piesa din pulpă lipsită de grăsime ce provine din partea exterioară a pulpei. Prezintă fibră musculară striată. METODĂ DE PREPARARE Se recomandă pentru diverse tipuri de fripturi, carpaccio și biftec tartar. ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid
Inchide

STEAK-UL MĂCELARULUI TĂU

38,00 lei
Este o piesă mai puțin cunoscută a animalului, având o aromă și textură aparte. Că vorbim despre feather-blade, diafragmă sau Denver steak, ele sunt foarte apreciate de măcelari și sunt disponibile în funcție de stoc. METODĂ DE PREPARARE Se așează pe grill așa cum este sau pentru o altă aromă poate fi inițial marinată. ALTE INFORMAȚII Ambalare în vid Preț 38 LEI /KG
Inchide
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS LOAD MORE PAGINATION

Featured
  • Featured
  • Lighting
  • Accessories
Inchide

JAMBON DE PORC

Pentru cei pasionați de produse tradiționale, am pregătit cu atenție jambonul gata de sărat și afumat. Sau poți transforma clasicul jambon de porc într-o piesă de rezistență sofisticată pentru mesele festive în familie. Friptura din jambon, cu șoric rumen crocant și carne moale și suculentă, va deveni cu siguranță favorita tuturor!  METODĂ DE PREPARARE Sărare, Smoker ALTE INFORMAȚII Produs ambalat in vid  PREȚ LA CERERE   
Inchide
Inchide

MUȘCHI ALB

15,00 lei60,00 lei
Piesa din pulpă lipsită de grăsime ce provine din partea exterioară a pulpei. Prezintă fibră musculară striată. METODĂ DE PREPARARE Se recomandă pentru diverse tipuri de fripturi, carpaccio și biftec tartar. ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid
Inchide

SNIȚEL DIN ESCALOP DE PUI – 3 x 200g

18,00 lei
Folosim ingrediente de cea mai bună calitate în componența acestui șnițel care doar așteaptă să-l gătești pentru câteva minute pentru a-l savura lângă garnitura ta preferată.     METODĂ DE PREPARARE   Friteuză, Tigaie, Cuptor ALTE INFORMAȚII Termosudat în caserolă  3 x 200g - 18 lei    
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS CAROUSEL

Featured
  • Featured
  • Cooking
  • Furniture