XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS

Featured
  • Featured
  • Accessories
  • Furniture
Inchide

CÂRNAȚI DE PORC „LE PIG” – 6 x 120g

22,00 lei
Cârnați tradiționali de porc după rețete vechi. METODĂ DE PREPARARE Cuptor, Tigaie, Grătar ALTE INFORMAȚII Produs ambalat in vid 6 x 120g- 20 lei  
Sold out
Inchide

RULADĂ DE PORC AFUMATĂ – 1 kg

35,00 lei
Un produs special, tradițional, creat cu multă grijă pentru gustul de altă dată. ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid 1kg - 35 lei
Inchide

CUBURI DIN CARNE DE PORC – 1kg

23,00 lei
Tăiate din părțile mai slabe ale animalului, cuburile sunt menite să aducă savoare și textură gulașului sau tocăniței tale. METODĂ DE PREPARARE Ceaun ALTE INFORMAȚII Produs ambalat in vid 1 kg - 23 lei  
Inchide

RUMP STEAK MATURAT

40,00 lei68,00 lei
Chiulota este cea mai importantă piesă din pulpă cu o textură fină și o aromă pregnantă. Este cunoscută ca un steak foarte bun cu o frăgezime asemănătoare cu a vrăbioarei, însă cu un gust mai intens. Aceasta provine dintre zona lombară și pulpă și la noi este maturată pentru o frăgezime și savoare sporită. METODĂ DE GĂTIRE Se aduce la temperatura camerei, iar apoi se așează pe grătarul bine încins între 4-6 min, în funcție de cum se dorește a fi gătită. Se mai recomandă pentru friptură sau pentru stir-fry de vită. ALTE INFORMAȚII Ambalat în vid Piesele se vor porționa în steak-uri de 300 – 500 g Preț 68 lei /kg
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS SIMPLE

shirt-tab Fashion
Featured
  • Featured
  • Man
  • Woman
Inchide

CIOLAN POSTERIOR DE PORC – 1.5 kg

21,00 lei
Tranșat de la piciorul din spate al animalului, ciolanul este un cut fantastic pentru fierbere sau cuptor. Dacă este gătit cu răbdare, oferă o carne cu arome gelatinoase. METODĂ DE PREPARARE Cuptor, Fierbere ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid 1,5 kg-21lei  
Inchide

OSSO BUCCO

22,00 lei54,00 lei
Reprezintă zona gambei a animalului. Piesele sunt feliate și conțin și os tubular. Conține de asemenea mult apreciata măduvă de vită. METODĂ DE PREPARARE Se poate pregăti la cuptor și se recomandă să fie fiert anterior aprox 10-15 min. ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid
Inchide

MIX BEEF BOX

180,00 lei
Osso Bucco (rasol de vită) - 3 x 300g Pulpă mânzat - 1kg Rump steak - 1kg Cuburi gulaș - 1kg Carne măcinată mânzat - 1kg
Inchide

ESSENTIAL BOX

120,00 lei
Burgeri de vită presați manual - 4 x 170g Steak ceafă de porc - 4 x 250g Steak piept de pui - 3 x 180g Carne măcinată vită/porc - 500g Cârnați tradiționali de porc - 6 x 120g Cuburi de vită - 500g Oase tubulare vită - 300g    
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS ALTERNATIVE

Fashion
Featured
  • Featured
  • Man
  • Woman
Sold out
Inchide

BATON AFUMAT DE PORC – 1 kg

30,00 lei
Carmangierii noștri au creat cu măiestrie acest produs pentru a ajuta orice oală cu sarmale să atingă gustul de altă dată. ALTE INFORMAȚII Produs ambalat in vid  1kg - 30 lei    
Inchide

Ofertă Chateaubriand 500g

60,00 lei

Chateaubriand 500g

*Ofertă valabilă până în 28 Februarie

Inchide

OSSO BUCCO

22,00 lei54,00 lei
Reprezintă zona gambei a animalului. Piesele sunt feliate și conțin și os tubular. Conține de asemenea mult apreciata măduvă de vită. METODĂ DE PREPARARE Se poate pregăti la cuptor și se recomandă să fie fiert anterior aprox 10-15 min. ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid
Inchide

ȘNIȚEL DIN ESCALOP DE PORC – 3 x 200g

22,00 lei
Nu trebuie să spunem multe despre șnițelul nostru de porc, e pur și simplu: Gustos. Eficient. Rapid.     METODĂ DE PREPARARE   Friteuză, Tigaie, Cuptor ALTE INFORMAȚII Produs termosudat în caserolă  3 x 200g - 22 lei    
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS ARROWS PAGINATION

shirt-tab Electronics
Featured
  • Featured
  • Mobile
  • Smartwatches
Inchide

CEAFĂ DE MÂNZAT

40,00 lei80,00 lei
Reprezintă piesa care se găsește în continuarea antricotului, înspre gât. Este o piesă intens marmorată fragedă și suculentă. METODĂ DE PREPARARE Ceafa se poate găti la grill, fripturi și preparate în tigaie. ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid
Inchide

OSSO BUCCO

22,00 lei54,00 lei
Reprezintă zona gambei a animalului. Piesele sunt feliate și conțin și os tubular. Conține de asemenea mult apreciata măduvă de vită. METODĂ DE PREPARARE Se poate pregăti la cuptor și se recomandă să fie fiert anterior aprox 10-15 min. ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid
Inchide

CARNE MĂCINATĂ MÂNZAT – 1kg

30,00 lei
În urma tranșării pieselor principale rezultă carne de lucru, după cum o numesc măcelarii noștri. Aceasta poate avea o proporție de carne-grăsime fie 80/20, fie 90/10 în funcție de destinație. CVL-ul nostru rezultă din gât, ceafă, piept și spată. METODĂ DE PREPARARE Carnea tocată CVL poate fi folosită pentru prepararea sarmalelor, perișoarelor, a ardeilor umpluți, ragu, etc. ALTE INFORMAȚII Ambalat în vid Preț 30 lei/kg
Inchide

VRĂBIOARĂ MATURATĂ ÎN USCAT ” NEW YORK STRIP”

69,00 lei115,00 lei
Vrăbioara este prezentă alături de mușchiul file de o parte și de alta a osului în formă de T a popularului T-bone. O carne foarte fragedă, nu foarte marmorată, dar cu aromă intensă. METODĂ DE PREPARARE Grătar, Tigaie, Cuptor ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS WITH ICONS

Furniture
  • Furniture
  • Lighting
  • Accessories
  • Clocks
  • Cooking
Inchide

JAMBON DE PORC

Pentru cei pasionați de produse tradiționale, am pregătit cu atenție jambonul gata de sărat și afumat. Sau poți transforma clasicul jambon de porc într-o piesă de rezistență sofisticată pentru mesele festive în familie. Friptura din jambon, cu șoric rumen crocant și carne moale și suculentă, va deveni cu siguranță favorita tuturor!  METODĂ DE PREPARARE Sărare, Smoker ALTE INFORMAȚII Produs ambalat in vid  PREȚ LA CERERE   
Inchide

RULADĂ DE COTLET ȘI PIEPT DE PORC FĂRĂ OS

57,00 lei95,00 lei
Întălnite mai des pe os, ca și Tomahawk, aceste două părți anatomice ale porcului formează împreună o ruladă delicioasă cu un șoric crocant și rumen. METODĂ DE PREPARARE Smoker, Cuptor ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid    
Sold out
Inchide

RULADĂ DE PORC AFUMATĂ – 1 kg

35,00 lei
Un produs special, tradițional, creat cu multă grijă pentru gustul de altă dată. ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid 1kg - 35 lei
Inchide

CIOLAN POSTERIOR DE PORC – 1.5 kg

21,00 lei
Tranșat de la piciorul din spate al animalului, ciolanul este un cut fantastic pentru fierbere sau cuptor. Dacă este gătit cu răbdare, oferă o carne cu arome gelatinoase. METODĂ DE PREPARARE Cuptor, Fierbere ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid 1,5 kg-21lei  
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS LOAD MORE PAGINATION

Featured
  • Featured
  • Lighting
  • Accessories
Inchide

JAMBON DE PORC

Pentru cei pasionați de produse tradiționale, am pregătit cu atenție jambonul gata de sărat și afumat. Sau poți transforma clasicul jambon de porc într-o piesă de rezistență sofisticată pentru mesele festive în familie. Friptura din jambon, cu șoric rumen crocant și carne moale și suculentă, va deveni cu siguranță favorita tuturor!  METODĂ DE PREPARARE Sărare, Smoker ALTE INFORMAȚII Produs ambalat in vid  PREȚ LA CERERE   
Inchide
Inchide

MUȘCHI ALB

15,00 lei60,00 lei
Piesa din pulpă lipsită de grăsime ce provine din partea exterioară a pulpei. Prezintă fibră musculară striată. METODĂ DE PREPARARE Se recomandă pentru diverse tipuri de fripturi, carpaccio și biftec tartar. ALTE INFORMAȚII Produs ambalat în vid
Inchide

SNIȚEL DIN ESCALOP DE PUI – 3 x 200g

18,00 lei
Folosim ingrediente de cea mai bună calitate în componența acestui șnițel care doar așteaptă să-l gătești pentru câteva minute pentru a-l savura lângă garnitura ta preferată.     METODĂ DE PREPARARE   Friteuză, Tigaie, Cuptor ALTE INFORMAȚII Termosudat în caserolă  3 x 200g - 18 lei    
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS CAROUSEL

Featured
  • Featured
  • Cooking
  • Furniture